Aanmelden kinderopvang!

Bezoek onze informatieavond op maandag 5 februari 2018

15-01-2018

Welke vorm van opvang past het beste bij mijn gezin? Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Kan een gastouder ook in het weekend opvang bieden? Krijg ik hulp bij het administratieve traject? Wat zijn de kosten? Tijdens de informatieavond van Kinderopvang Berend Botje op maandag 5 februari 2018 krijg je direct antwoord op deze en andere vragen. Jullie zijn van harte welkom tussen 19:30 en 21.00 uur op De Oude Veiling 6 in Zwaag. Voor alle bezoekers staat koffie én een leuk presentje klaar.

Bezoek onze informatieavond op maandag 5 februari 2018

Berend Botje biedt verschillende vormen van kinderopvang op vrolijk ingerichte, veilige locaties en altijd onder deskundige begeleiding. Dit kan opvang zijn op een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, voor- en/of naschoolse opvang (na)bij basisscholen of opvang bij een gastouder. Medewerkers van Berend Botje zijn tijdens de informatieavond aanwezig om jullie persoonlijk en geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Ook kan ter plekke een kostenindicatie worden gemaakt.

De informatieavonden van Berend Botje vinden plaats op het Centraal Bureau in Zwaag. Daarnaast heeft elke opvanglocatie inloopochtenden en -avonden, zodat je kennis kunt maken met de locatie bij jou in de buurt. Meer informatie hierover vind je op de site bij de locaties. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via 088-2337000.

Terug naar overzicht