Aanmelden kinderopvang!

Clown JaDie op bezoek bij Peuterspeelzaal De Speelwerf

23-02-2016
Met carnaval kreeg Peuterspeelzaal De Speelwerf bezoek van Clown JaDie (Age van Klaveren). De clown had zijn mooiste autostep gepakt en was met een koffer vol spullen naar de peuterspeelzaal gereden. Daar zaten de kinderen al op hem te wachten. Ze waren allemaal netjes met hun fruitbakje bezig en de clown mocht natuurlijk mee eten. Maar wat aten de kinderen eigenlijk allemaal?

 

Clown JaDie op bezoek bij Peuterspeelzaal De Speelwerf

De clown dacht dat het een banaan was. Maar nee, het was een appel. Het was alleen wel een wonderappel, want volgens de kinderen was de clown oud en zij waren jong, en alleen als je een appel eet blijf je jong! De clown heeft meteen alle appels opgegeten die hij tegenkwam.

Clown JaDie had een interessante koffer mee, want hij moest aan alle kanten opengemaakt worden. Jeetje, wat kwam er allemaal uit: piepbeestjes, een toeter, een hele grote bril, een ballon en een stokpop. Alle peuters mochten de spullen uitproberen en ontdekken.

Op een stoel zitten viel voor clown JaDie niet mee. Hij viel er namelijk steeds van af. Wat een gekkerd! Daarna was het alweer tijd voor de limonade, en intussen gezellig babbelen en liedjes zingen zoals, 'Deze vuist op deze vuist'. Als afsluiter gingen de kinderen lekker dansen op de Kabouter Plop dans. Clown JaDie deed ook mee. Hij wist niet dat hij het nog zo goed kon maar natuurlijk niet zo goed als de kinderen. Nog even met z'n allen de polonaise dansen en toen was het alweer tijd.

Bedankt Clown JaDie en hopelijk tot volgend jaar!

Terug naar overzicht