Aanmelden kinderopvang!

DOWNLOAD NU GRATIS ONZE Berend Botje-APP!

21-09-2016

We zijn heel trots dat we een eigen Berend Botje-app hebben voor onze klanten van de kindercentra. De Berend Botje-app is in augustus als eerste in gebruik genomen op al onze locaties in Hoorn. De andere locaties volgen stapsgewijs. We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen van ouders en medewerkers: 'Super leuk om onderweg in de trein al foto's te zien van mijn dochtertje'. 'Zo handig dat ik 's avonds thuis een ruildag aan kan vragen'. 'Ik ben zo blij met de tablet: foto's maken en delen gaat zo veel makkelijker'.

Foto's, schriftje, ruildagen: het kan allemaal
Wij willen u graag een goed beeld geven van wat er zich afspeelt tussen het brengen en het halen van uw kind(eren). Welke activiteiten ondernemen we, met wie speelt uw kind, heeft uw kind goed gegeten en geslapen? Dit kunt u allemaal zien en lezen in de Berend Botje-app!
De Berend Botje-app is een ouderportaal dat u kunt bekijken op smartphone of tablet, maar ook gewoon via een laptop of pc. Hiermee krijgt u meer, gemakkelijker en via een goed beveiligde omgeving toegang tot informatie over de opvang van uw kind.
Bovendien wordt het mogelijk om diverse administratieve handelingen efficiënter en informatie inzichtelijker te maken voor ú en voor onze medewerkers op de groep. In de Berend Botje-app vindt u leuke én handige functies zoals: digitaal schriftje, fotoalbum, nieuwsberichten en u kunt zelf uw vakanties/afwezigheid doorgeven en extra opvang of ruildagen aanvragen. De app is gratis te downloaden. Inloggegevens ontvangt u zodra de opvang start.

Gastouderbureau eigen portaal
De klanten en gastouders van ons gastouderbureau maken al een paar jaar gebruik van een ander portaal. Dit is speciaal ontwikkeld voor gastouderopvang: hierin worden o.a. alle opvanguren geregistreerd en geaccordeerd door gastouder en ouder.

Bent u nieuwsgierig naar de BB-app? Kom dan gerust langs op één van onze locaties in Hoorn of ons centraal bureau in Zwaag.

Terug naar overzicht