Aanmelden kinderopvang!

eDAM-volenDAM voor het goede doel

21-09-2015

Kindercentrum Edam-Volendam heeft zich in het weekend van 19 en 20 september van z'n allerbeste kant laten zien met een actie voor het goede doel. Er is geld ingezameld voor de stichting Care4BrittleBones, die zich inzet voor mensen die lijden aan broze botten-ziekte. Deze ziekte is nog niet te genezen en patiënten moeten altijd erg voorzichtig zijn, omdat ze heel makkelijk hun botten breken. Daar weten ze veel van op het kindercentrum, omdat Lucy, die lijdt aan deze ziekte, hier een paar jaar heeft rondgelopen. Haar vader Rob deed mee aan de Dam tot Damloop, om meer aandacht te vragen voor het werk van de stichting.

eDAM-volenDAM voor het goede doel

Rennen voor onderzoek
De kinderen hebben niet zelf de Dam tot Damloop gelopen, maar wél hun eigen sponsorloop rond het pand gedaan. Voor elk rondje konden de ouders extra doneren. De kinderen hadden ook nog cakejes gebakken en bloemen gemaakt om te verkopen. Echt kinderen voor kinderen dus! Alles bij elkaar heeft dat een mooi bedrag opgeleverd.
€ 650,- maar liefst, inclusief een bijdrage van Berend Botje. Lela en Karen stonden daarom trots bij de finish met een cheque voor Care4 Brittle Bones. Rob was er, na even uithijgen, erg blij mee. Het geld is bedoeld voor meer onderzoek naar de ziekte, vooral bij jonge kinderen. Kijk voor meer informatie op de website www.care4brittlebones.org/nl

Terug naar overzicht