Aanmelden kinderopvang!

Een luiertaart voor de eerste Berend Botje-baby van 2015

08-01-2015

Hoera! De eerste Berend Botje-baby van 2015 is aangemeld! Meteen al op 1 januari kreeg Gastouderbureau Berend Botje de aanmelding binnen van Coenraad en Inge Bot-Mastemaker uit Den Helder. Zij verwachten later deze maand hun tweede kindje. Vanaf mei zal hun baby liefdevol worden opgevangen door één van onze deskundige gastouders. Bemiddelingsmedewerker Tineke Vaessen heeft Coenraad en Inge alvast gefeliciteerd met een prachtige luiertaart. 

Een luiertaart voor de eerste Berend Botje-baby van 2015

Al bijna 23 jaar betrouwbare gastouderopvang
Kinderopvang Berend Botje verzorgt al bijna 23 jaar betrouwbare gastouderopvang in een groot deel van Noord-Holland. Ruim 750 gecertificeerde gastouders zijn bij Berend Botje aangesloten. Zij hebben een belangrijke taak bij de opvoeding en opvang van kinderen uit heel veel gezinnen. Het gastouderbureau van Berend Botje selecteert de gastouders dan ook zorgvuldig en zorgt ervoor dat zij ruim voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. De gastouders van Berend Botje nemen hun taak serieus en bieden kwalitatief goede en flexibele opvang in huiselijke sfeer, waarbij het kind op de eerste plaats komt. Dit gebeurt altijd in goed overleg met de ouders en onder begeleiding van pedagogisch geschoolde medewerkers van Berend Botje.

Informatieavond
Bent u nieuwsgierig naar gastouderopvang via Berend Botje? Kom dan langs tijdens de informatieavond op het centraal bureau in Zwaag. De eerstvolgende avond is op maandag 2 februari van 19:30 tot 21:00 uur. 

Terug naar overzicht