Aanmelden kinderopvang!

Exclusieve samenwerking Berend Botje en Omring Kraamzorg

19-02-2015

Kinderopvang Berend Botje en Omring Kraamzorg zijn een exclusief samenwerkingsverband aangegaan. Doordat de organisaties de krachten bundelen, kunnen klanten profiteren van hun gezamenlijke vakkennis en ervaring.

Exclusieve samenwerking Berend Botje en Omring Kraamzorg

Kinderopvang Berend Botje en Omring Kraamzorg richten zich op dezelfde doelgroep: zwangere vrouwen en jonge gezinnen. Hun diensten zijn verschillend, maar liggen in elkaars verlengde. Alien Alberts, directeur Berend Botje: "Wij zijn elk specialist op ons eigen terrein. We versterken elkaar met onze specifieke deskundigheid en we werken beide uitsluitend met professionals. We durven ouders dan ook met een gerust hart naar elkaar door te verwijzen."

Kinderopvang Berend Botje en Omring Kraamzorg zijn al jaren een betrouwbare partij voor jonge ouders in een groot deel van Noord-Holland. Bij beide organisaties werken bevlogen medewerkers met veel kennis van en passie voor hun vak. De medewerkers van Omring Kraamzorg zijn medisch onderlegd en Berend Botje beschikt over een orthopedagogisch team. Samen gaan zij bijvoorbeeld informatieavonden organiseren over het combineren van borstvoeding en werk. Op die manier wordt ook op andere vlakken de samenwerking gezocht. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel en persoonlijke aandacht voor de klant centraal.

Terug naar overzicht