Aanmelden kinderopvang!

Gastouder worden?

09-03-2018

Regelmatig krijgen we vragen over hoe je gastouder kunt worden en wat hier allemaal bij komt kijken. Daarom organiseren we op maandag 9 april een vrijblijvende informatieavond over gastouder worden bij Berend Botje. Wil je geen gastouder worden, maar wil je wel meer weten over kinderopvang? Kom dan ook gerust langs. Tijdens de informatieavond krijg je direct antwoord op je vragen. Jullie zijn van harte welkom tussen 19:30 en 21.00 uur op De Oude Veiling 6 in Zwaag. Voor alle bezoekers staat een kopje koffie of thee én een leuk presentje klaar.

Gastouder worden?

Gastouder worden?
Heb jij er wel eens over nagedacht om gastouder te worden, of ken je iemand die dat wil? Tijdens deze avond vertellen we over de unieke kans die Berend Botje kan bieden aan aanstaande gastouders. Wij kunnen (praktisch én financieel) helpen met het behalen van de juiste diploma's en certificaten. 

"Gastouder zijn is een intensieve baan, maar het geeft ook veel energie. De liefde die je terugkrijgt van de kinderen, hun onbezonnenheid en het samen spelen. Elke dag is een feest," schreef gastouder Tineke Nederhof recent in haar blog.

Vragen over kinderopvang?
Welke vorm van opvang past het beste bij mijn gezin? Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Kan een gastouder ook in het weekend opvang bieden? Krijg ik hulp bij het administratieve traject? Wat zijn de kosten? Wij vertellen je er graag alles over. 

Berend Botje biedt verschillende vormen van kinderopvang op vrolijk ingerichte, veilige locaties en altijd onder deskundige begeleiding. Dit kan opvang zijn op een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, voor- en/of naschoolse opvang (na)bij basisscholen of opvang bij een gastouder. Medewerkers van Berend Botje zijn tijdens de informatieavond aanwezig om jullie persoonlijk en geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Ook kan ter plekke een persoonlijke kostenindicatie worden gemaakt.

De informatieavonden van Berend Botje vinden plaats op het Centraal Bureau in Zwaag. Daarnaast heeft elke opvanglocatie inloopochtenden en -avonden, zodat je kennis kunt maken met de locatie bij jou in de buurt. Meer informatie hierover vind je op de site bij de locaties. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via 088-2337000.

Terug naar overzicht