Aanmelden kinderopvang!

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Enkhuizen

27-03-2019

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Enkhuizen! Op maandag 8 (De Flosbeugel), dinsdag 9 (De Hoeksteen) en woensdag 10 april (Pierewiet) is op 3 locaties in Enkhuizen van 9:15 tot 10:15 uur een meespeelochtend. Hier kun je samen met je peuter kennismaken met de peuterspeelgroep.

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de ervaren medewerkers staan voor jullie klaar. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodie-bag.

De deelnemende locaties zijn: Peuterspeelgroep Pierewiet op (Spaans leger 31), Peuterspeelgroep De Flosbeugel (Flosbeugel 17a) en Peuterspeelgroep De Hoeksteen (Roerdompplein 9).

Terug naar overzicht