Aanmelden kinderopvang!

Gratis op de foto bij Berend Botje in Den Ilp

28-01-2020

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden! Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen, of ben je dat zelf? Wij organiseren op zaterdag 29 februari 2020 tussen 09:30 en 14:00 uur in samenwerking met Het Fotoavontuur een leuke fotoshoot bij Kindercentrum Den Ilp.

Persoonlijke fotoshoot
Na opgave sturen we een bevestiging van de persoonlijke fotoshoot met daarin alle aanvullende informatie. De modellen worden ontvangen in het kindercentrum en de fotograaf neemt alle tijd om een mooie setting te maken. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. De fotoshoot is gratis, inclusief een mooie afdruk van 20 x 30 cm. Voor nabestellingen en digitale bestanden kun je terecht bij Het Fotoavontuur. Interesse? Schrijf je hier snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.