Aanmelden kinderopvang!

Gratis workshop Babygebaren in Heerhugowaard

15-09-2016

Als baby heb je het druk. Je moet alles leren: iets volgen met je ogen, grijpen met je handen, kraaien, kruipen, tandjes krijgen en ga zo maar door. Dat is fascinerend, ontroerend en prachtig om mee te maken. Maar het kan ook moeilijk zijn. Want een gesprek voeren kan je baby nog niet, maar gebaren maken wél. Heb jij altijd al willen leren wat de betekenis is van de gebaren die baby's en peuters maken? Dit is je kans!

Gratis workshop Babygebaren in Heerhugowaard

Gratis workshop
Wij helpen beginnende ouders graag op weg. Daarom organiseren we op woensdag 5 oktober 2016 van 14:00 tot 16:00 uur een gratis workshop Babygebaren in Wijkcentrum De Mediaan in Heerhugowaard. Interesse? Meld je dan aan via workshop@berendbotje.nl. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij want vol=vol!

Meer informatie
Op www.babygebarennoordholland.com vind je alles over Babygebaren. Ben je nieuwsgierig naar gastouderopvang via Berend Botje? Dan kan je deze middag ook met alle vragen terecht bij de medewerkers van Berend Botje die aanwezig zijn. Kan je niet naar de workshop komen maar wil je toch meer informatie over gastouderopvang? Kom dan langs tijdens de informatieavond op het centraal bureau in Zwaag. De eerstvolgende avond is op maandag 3 oktober van 19:30 tot 21:00 uur.

Terug naar overzicht