Aanmelden kinderopvang!

Heropening kindercentrum Landsmeer!

05-11-2016

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november was de feestelijke heropening van Kindercentrum Berend Botje Landsmeer. Het kindercentrum is van binnen helemaal opgeknapt en aangepast aan de laatste normen en inzichten. Van de buitenruimte is een natuurontdektuin gemaakt waarin de kinderen heerlijk samen kunnen spelen, leren en ontdekken.

Heropening kindercentrum Landsmeer!

Burgemeester Astrid Nienhuis van Landsmeer had de hoofdrol tijdens de officiële heropening op vrijdag. Met veel plezier maakte zij een proefritje in de Stint – een elektrische bolderwagen – van het kindercentrum. Daarna hielp ze een van de kinderen een handje bij het doorknippen van het lint. Toen was het tijd voor een gezellig hapje en drankje voor de genodigden en vertelde pedagogisch directeur Gaby Alberts meer over de vernieuwde locatie.

Op zaterdag kwamen alle belangstellenden, onder wie veel ouders, een kijkje nemen. Er waren veel Berend Botje kinderen present, die veel plezier hadden met het thema ‘prinsessen en piraten’. Het was een erg leuk gezicht om al die prinsessen en piraten een workshop hiphop te zien volgen! Het team van Berend Botje Landsmeer is erg blij met hun  vernieuwde thuis. De ruimtes beneden en boven zijn transparanter en praktischer ingericht en de natuurontdektuin biedt veel extra mogelijkheden voor lekker buitenspelen.

Terug naar overzicht