Aanmelden kinderopvang!

Hoera Berend Botje is 24 jaar!

22-03-2016

Zondag 20 maart 2016 bestond Kinderopvang Berend Botje 24 jaar. Vierentwintig jaar geleden deelde directeur Alien Alberts in het ziekenhuis tulpen uit aan ouders die net een kindje hadden gekregen. Een mooie start van een onderscheidende kinderopvangorganisatie.

Hoera Berend Botje is 24 jaar!

Berend Botje is één van de organisaties die in de jaren negentig gastouderopvang in Nederland introduceerde. Dankzij de vernieuwende werkwijze én persoonlijke aandacht kreeg Berend Botje regionaal en landelijk bekendheid. Naast gastouderopvang biedt Berend Botje meer. Kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen terecht op één van de 40 locaties in Noord-Holland. Deze locaties bieden hele dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang aan. Elke opvangvorm is anders! 

Berend Botje anno 2016
De afgelopen jaren is de kinderopvangbranche geconfronteerd met bezuinigingen en veranderde wetgeving. 2016 is zeer positief gestart met de verhoging van de kinderopvangtoeslag en de zogenaamde harmonisatie van de peuterspeelzalen in Medemblik. Dit houdt in dat de peuterspeelzalen onder de Wet kinderopvang vallen en de ouders dus in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Daarnaast is de kwaliteit van de opvang voor deze peuters verbeterd, onder andere doordat er meer geschoolde medewerkers op de groep staan. Berend Botje staat voor kwaliteit en is dan ook blij met deze ontwikkeling.

Kom gerust eens binnen kijken op een van onze locaties
Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend bij ons binnen kijken tijdens onze inloopmomenten. Kijk op onze evenementenkalender voor de data. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak maken om op een ander moment langs te komen.

Terug naar overzicht