Aanmelden kinderopvang!

Hoera, Kindercentrum De Goorn viert 3-jarig bestaan!

10-03-2015

Onlangs bestond Kindercentrum Berend Botje in De Goorn precies drie jaar. Alle klanten en medewerkers zijn daarom verrast met een bosje tulpen, als dank voor hun vertrouwen en inzet. Het kindercentrum heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot een geliefde opvanglocatie die nog altijd blijft groeien.

Hoera, Kindercentrum De Goorn viert 3-jarig bestaan!

Ellen Feld is sinds de opening van Kindercentrum De Goorn klant van Berend Botje. Haar dochter Emma (5) gaat inmiddels naar de bso en haar zoon Luuk (3) zit op het kinderdagverblijf. Zij heeft voor het kindercentrum van Berend Botje gekozen vanwege de mooie locatie, op loopafstand van de Jozefschool en vlakbij haar huis. Ze is zeer tevreden over zowel de bso als het kinderdagverblijf. "De kinderen hebben er alle ruimte om te spelen, ze gaan veel naar buiten en de leidsters zijn enthousiast en lief voor de kinderen," vertelt Ellen. "Ik vind het bovendien leuk om te zien dat de kinderen er ook wat leren. Ze leren veel dingen zelfstandig te doen en ook bepaalde rituelen zie ik thuis terug. Zo willen ze vaak liedjes zingen voor het eten, omdat ze dat bij Berend Botje voor het fruit eten doen."
"Berend Botje is voor mijn kinderen vertrouwd," vervolgt Ellen. "Ze hebben het er gezellig met de andere kinderen en ze gaan er altijd blij naartoe. Als ik tegen ze zeg dat het vandaag weer een Berend Botje-dag is, roepen ze in koor: "Yeah!"."


Kindercentrum Berend Botje De Goorn is in drie jaar tijd behoorlijk gegroeid. In het afgelopen jaar is het aantal kinderen zelfs met 30 procent toegenomen. Hierdoor komen de kinderen makkelijk in contact met kinderen van andere leeftijden en kunnen ook er speciaal op leeftijd gerichte activiteiten worden georganiseerd. De centrale speelhal heeft een klimhuis gekregen en de buitenruimte is uitgebreid met een uitdagende natuur-ontdektuin. Berend Botje is dan ook trots op het enthousiaste team van Kindercentrum De Goorn en dankbaar voor het vertrouwen van de klanten. Samen blijven wij ons inzetten voor de zorg, opvoeding en ontwikkeling van de kinderen op de bso en het kinderdagverblijf in De Goorn.

Terug naar overzicht