Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang Berend Botje biedt noodopvang

31-03-2020

Net als elke andere kinderopvangorganisatie bieden wij momenteel ook noodopvang aan kinderen van ouders die werkzaam zijn in vitale beroepen. Dit geldt ook voor ouders die op dit moment nog geen klant bij ons zijn. 

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze binnendienst via 088 233 7000 of kindercentrum@berendbotje.nl. Wanneer je gebruik wil maken van de noodopvang, vul dan dit formulier in. 

Regeling voor 24-uurs (nood)opvang
Gemeenten hebben van de Rijksoverheid het verzoek gekregen om 24-uurs opvang te regelen voor kinderen van ouders in cruciale beroepen. Deze voorziening kan worden gebruikt door ouders die behoefte hebben aan opvang in de avond, nacht en in het weekend. De noodopvang is alleen bedoeld voor ouders in cruciale beroepen en die zelf niet in staat zijn om opvang te regelen. Doordeweeks overdag kunnen kinderen gewoon terecht bij de eigen school of kinderopvang. Heb jij/heeft jouw gezin behoefte aan 24-uur (nood)opvang, dan kun je contact opnemen met de gemeente waarin je woont. Zij helpen je verder. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie hierover via kindercentrum@berendbotje.nl of 088 233 7000.

Maatregelen coronavirus
Wij hebben diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij volgen de adviezen van de GGD, het RIVM en de Brancheorganisatie Kinderopvang. Op deze pagina lees je meer over de maatregelen met betrekking tot onze opvang. Deze maatregelen gelden ook voor noodopvang. 

Hulpvraag: heb je zorgen of heb je hulp nodig?
De huidige maatregelen vragen op dit moment veel van ons allemaal. De combinatie van (thuis)werk en de zorg voor de kinderen vraagt flink wat aanpassingsvermogen. Ook voor de kinderen is het een grote verandering om ineens hele dagen thuis te zijn en niet naar de opvang en/of school te gaan. Merk je aan je kind of jezelf en/of je partner, dat je moeite hebt om met de situatie om te gaan, neem dan contact op met de leidinggevende van jouw opvanglocatie, je bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau of met onze medewerkers op kantoor via 088-2337000. Samen komen we vast tot een oplossing in de vorm van hulp of advies.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.