Aanmelden kinderopvang!

Kom ook naar de open dag bij Berend Botje Enkhuizen!

22-04-2016

Op vrijdag 3 juni tussen 17:00 en 19:00 uur organiseert Kinderopvang Berend Botje Enkhuizen een open dag. Deze open dag is ideaal om eens bij ons binnen te kijken en een goede indruk te krijgen van de schitterende locaties en de werkwijze van Berend Botje.

Kom ook!
Ouders, kinderen, opa's en oma's en alle andere geïnteresseerden: jong en oud kunnen een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf op de Seb. Centenweg 199 en onze BSO locatie op de Flosbeugel 17a. Tijdens de open dag geven we graag een indruk van de uitdagende activiteiten die de kinderen bij ons ondernemen en zo de wereld om hen heen ontdekken.

Stichting SMA
Tijdens de open dag worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals pony rijden, schminken, fotobooth en er is een loterij. De opbrengst van deze loterij gaat naar de Stichting SMA. Dit is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. SMA is een spieraandoening. Eén van de kinderen op ons kinderdagverblijf heeft deze spierziekte. Hij wordt binnenkort 4 jaar en gaat naar school. Daarom willen we samen met de ouders wat extra aandacht besteden aan deze stichting.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar Berend Botje in Enkhuizen? Kom dan gerust binnenlopen tijdens de open dag. Wilt u onze locatie een andere keer komen bezoeken? Kom dan langs tijdens de inloopochtend, iedere woensdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak via 088-2337000. Op onze website vindt u ook meer informatie en de mogelijkheid om een kostenindicatie te maken.

Terug naar overzicht