Aanmelden kinderopvang!

Maandag 3 oktober: inloopochtend Peuterspeelgroep Robbedoes

03-10-2016

Peuterspeelgroep Berend Botje locatie Robbedoes in Opperdoes houdt op maandag 3 oktober een inloopochtend. Van 9:00 tot 11:00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de peuterspeelzaal. Tijdens deze inloopochtend mogen peuters spelen en knutselen met het thema: geboorte. 

Maandag 3 oktober: inloopochtend Peuterspeelgroep Robbedoes

Peuterspeelgroep Robbedoes bevindt zich tegenover basisschool De Wegwijzer in Opperdoes. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken. Daarnaast kunnen we met de peuters heerlijk buitenspelen op onze grote speelplaats.

Op de peuterspeelgroep doet uw kind nieuwe ontdekkingen. Door samen met andere kinderen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen leert uw kind vaardigheden die belangrijk zijn voor zijn/haar ontwikkeling. Dit zorgt voor een goede overstap naar de basisschool.

Bent u nieuwsgierig naar Peuterspeelgroep Robbedoes? Loop gerust even binnen op maandag 3 oktober. Wilt u op een ander moment de peuterspeelgroep bezoeken? Neem dan contact op met het centraal bureau via (088) 2337 000. Meer informatie over Berend Botje vindt u op www.berendbotje.nl.

Terug naar overzicht