Aanmelden kinderopvang!

ModderDag bij Berend Botje

12-06-2015

De kinderen van diverse Berend Botje locaties doen op maandag 29 juni weer mee aan de Nationale ModderDag. Vorig jaar was dit al een groot succes: "Dit is zeker voor herhaling vatbaar. De blik in de ogen van de kinderen als ze ongegeneerd in de modder mogen graaien en stampen is echt onbetaalbaar!", aldus een pedagogisch medewerker van Berend Botje.

ModderDag bij Berend Botje

Nationale Modderdag
Deze dag spelen kinderen in het hele land met zand en water. In een tijd dat kinderen steeds meer tijd binnen doorbrengen, achter televisie en computer, ervaren ze op ModderDag het plezier van buitenspelen in de natuur. De Nationale ModderDag is een initiatief van Stichting Veldwerk en was vorig jaar met ruim 1500 kinderdagverblijven, bso's, peuterspeelzalen, basisscholen en natuur- en milieucentra al een groot succes.

Vies worden mag!
Het motto van ModderDag is: Vies worden mag! Dit jaar is het thema Leven in de modder. De kinderen van Berend Botje gaan ook lekker aan de slag. Onze locaties storten zich 29 juni in de modder. Iedere locatie organiseert een aantal leuke en uitdagende activiteiten. Wilt u ook komen kijken? U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (088) 2337 000.

Terug naar overzicht