Aanmelden kinderopvang!

Nieuw vanaf 1 maart in Opmeer-Hoogwoud: De Peutergroep

01-03-2015

Peuters willen graag leren! Ze ontdekken de wereld om hen heen. Wat is dan leuker om dat met andere kinderen samen te doen? Kinderen leren namelijk het meeste van elkaar. Dat kan vanaf 1 maart op de nieuwe Peutergroep van Berend Botje bij Kindercentrum Opmeer-Hoogwoud. Kinderen van 2 tot 4 jaar gaan daar twee of meer ochtenden per week naar toe.

Nieuw vanaf 1 maart in Opmeer-Hoogwoud: De Peutergroep

Op de Peutergroep is er volop aandacht voor de ontwikkeling van peuters, zodat het een ideale voorbereiding op de basisschool vormt.

Anders dan de peuterspeelzaal
Wat is nu het verschil tussen de Peutergroep en een peuterspeelzaal? Bij de Peutergroep start uw kind vroeger, tussen 8:00 en 9:00 uur. Ook eet het samen met de andere kinderen vers fruit en een broodje voor de lunch, zodat het moe en voldaan tussen 12.15 en 12.30 uur weer wordt opgehaald.

Kinderopvangtoeslag
De kosten van de Peutergroep hangen af van uw inkomen. Als u (allebei) minimaal zes uur per week werkt of studeert, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Op de site van Berend Botje kunt u vrijblijvend een proefberekening maken.

Wilt u meer informatie of wilt u uw kind direct aanmelden? Bel dan naar (088) 2337 000.

Terug naar overzicht