Aanmelden kinderopvang!

Op zoek naar kinderopvang?

09-03-2018

Vragen over kinderopvang? Wat zijn de kosten? Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Krijg ik hulp bij het administratieve traject van de opvang? Kan een gastouder ook in het weekend opvang bieden? Is er een plekje vrij voor mijn kind op het kinderdagverblijf? Op de vrijblijvende inloopinformatieavond van Kinderopvang Berend Botje op maandag 9 april op De Oude Veiling 6 in Zwaag krijgt u op deze en andere vragen gelijk antwoord. Tussen 19:00 en 21:00 uur zijn medewerkers van Berend Botje aanwezig om persoonlijk informatie te geven.

Opvang nodig voor je kind?
Berend Botje biedt allerlei vormen van kinderopvang. Dat kan zijn opvang op een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep, voor- en/of naschoolse opvang nabij basisscholen en opvang bij een gastouder. Vrijwel alles is mogelijk. Op deze informatieavond krijg je vrijblijvend laten informatie en kan je kijken welke vorm van kinderopvang bij jou en je kind past. Ter plekke kan een persoonlijke kostenindicatie gemaakt worden.

Gastouder worden?
Zoek je een leuke uitdaging, werk je graag met kinderen en wil je flexibele werktijden? Meld je dan aan als gastouder bij Berend Botje. Zelfstandig ondernemer worden? Dat kan ook! Berend Botje heeft een franchiseformule en veel gastouders maken op deze manier van het gastouderschap hun beroep. Laat je informeren over deze mogelijkheid.

Meer informatie
Geen gelegenheid om te komen? Op onze website vind je ook veel informatie en gegevens over onze locaties. Ook de inloopmogelijkheden op onze locaties vind je op onze site. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 088-2337000 of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op!

Terug naar overzicht