Aanmelden kinderopvang!

Opa's en oma's op bezoek bij Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum

23-03-2015

De week van 16 tot en met 20 maart 2015 stond bij Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum in het teken van opa's en oma's. Zij werden door hun kleinkind(eren) uitgenodigd om eens binnen te komen kijken bij Berend Botje. De plek waar zij een groot gedeelte van de week hun tijd doorbrengen.

Opa's en oma's op bezoek bij Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum

Samen de wereld ontdekken
Voor veel opa's en oma's is een kinderdagverblijf onbekend terrein. Ze keken dan ook hun ogen uit. "Hadden wij vroeger maar zoiets!" en "Als ik dit als kind toch eens had!" waren veel gehoorde kreten. Samen liedjes zingen, knutselen en buiten spelen, de opa's, oma's en kinderen genoten volop. Als klap op de vuurpijl kregen de opa's en oma's nog een mooi kunstwerk mee, uiteraard gemaakt door de kleine kunstenaars en kunstenaressen zelf.

Meer informatie?
Berend Botje biedt op in Kindercentrum Hoorn-Centrum hele & halve dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bent u ook benieuwd naar Berend Botje? Kom dan gerust eens bij ons binnenlopen. Dat kan tijdens de inloopochtend, iedere donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak via (088) 2337 000. 

Terug naar overzicht