Aanmelden kinderopvang!

OPEN DAG bij Berend Botje Edam-Volendam

10-05-2016

Op zondag 5 juni organiseert Kindercentrum Edam-Volendam een open dag. De open dag staat in het teken van het thema Kunst. Van 12:00 tot 17:00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

OPEN DAG bij Berend Botje Edam-Volendam

De open dag vindt plaats in het kindercentrum aan de Keetzijde 18a. Het belooft een groot feest te worden. Ook is er een proeverij van verschillende gerechten, Kinderopvang Berend Botje biedt namelijk tussen de middag een verse, warme maaltijd op haar kinderdagverblijf in Edam. Ook zijn we deze dag onderdeel van de Kunstroute Kunstzinnig Edam. De opbrengst van de verkochte kunstwerken, komt geheel ten goede aan De Pinguïns. Dit is een vereniging waar iedereen met een fysieke- of mentale beperking kan leren zwemmen, zwemmen in een trimgroepje of zelfs een snorkeldiploma te behalen.

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang en buitenschoolse opvang. U kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

Terug naar overzicht