Aanmelden kinderopvang!

Openingsfeest kindercentrum Berend Botje Landsmeer!

28-10-2016

Het kindercentrum aan de Van Beekstraat is van binnen geheel verbouwd naar de allernieuwste eisen en inzichten. De buitenruimte is omgetoverd in een echte natuurontdektuin. Op vrijdag 4 november komt de burgemeester van Landsmeer het vernieuwde kindercentrum feestelijk openen. Op zaterdag 5 november kan iedereen een kijkje komen nemen en deelnemen aan verschillende leuke activiteiten.

Openingsfeest kindercentrum Berend Botje Landsmeer!

Openingsfeest
Op zaterdag 5 november vieren wij een openingsfeest van 10:00 tot 12:30 uur. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje Landsmeer. Laat u rondleiden door onze enthousiaste medewerkers en kom alles te weten over de locatie en onze werkwijze. Kom gezellig bij ons binnenkijken in de ruimte groepsruimtes en vooral ook even buiten in onze tuin!

Thema
Het openingsfeest staat in het teken van prinsessen en piraten. Er zijn allerlei leuke en creatieve activiteiten voor jong en oud. Daarnaast worden er een hiphop- en yogaworkshop georganiseerd. Voor alle bezoekers staat een presentje klaar. Iedereen is van harte welkom!

Kom gerust langs!
Graag tot ziens op zaterdag 5 november!

Terug naar overzicht