Aanmelden kinderopvang!

Overname Kinderland Landsmeer door Berend Botje

16-11-2015

Kinderopvang Berend Botje neemt met ingang van 2016 Kinderland, een kinderopvangorganisatie in Landsmeer over. Berend Botje gaat op de nieuwe locatie in Landsmeer de hele dagopvang activiteiten voortzetten en ook buitenschoolse opvang aanbieden.

Overname Kinderland Landsmeer door Berend Botje

Ruim 10 jaar na het oprichten van Kinderland Landsmeer draagt Marion Breij vanaf 1 januari 2016 de bedrijfsactiviteiten over aan Kinderopvang Berend Botje. Breij: "Kinderland is altijd een gezonde organisatie geweest. Daarom hebben we, ondanks het zware weer van de afgelopen jaren, het hoofd boven water gehouden. Maar nu is een andere koers nodig. Door verkoop van Kinderland aan Berend Botje wordt de kwetsbaarheid die elke kleine organisatie in zich heeft opgeheven en een beter toekomstperspectief geboden".

"De keuze voor Berend Botje is onder andere gebaseerd op een zo goed als gelijke visie op kinderopvang en een sterk pedagogisch beleid. Berend Botje stelt alles in het werk om kinderen zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Bovendien heeft Berend Botje veel ervaring met kinderopvanglocaties in dorpen en kleine kernen in Noord Holland", aldus Breij.

Berend Botje is al bekend in de regio en heeft twee bestaande locaties dichtbij Landsmeer, in Den Ilp en Oostzaan. Ook is de kinderopvangorganisatie actief in de rest van Noord-Holland. Alien Alberts, directeur: "We kunnen de ouders van Kinderland geruststellen. Alle medewerkers en kinderen gaan mee in de overname. Voor hen verandert er weinig. De kinderen blijven in dezelfde groepen en zien zoveel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten op de groep. Ook kunnen ouders vanaf 1 januari buitenschoolse opvang afnemen. Wij zien Kinderland als een aanwinst en hopen het mooie kinderdagverblijf in Landsmeer nog verder te kunnen uitbouwen, zodat we samen een goede toekomst tegemoet gaan".

Terug naar overzicht