Aanmelden kinderopvang!

Positief GGD-rapport Peuterspeelgroep De Hoeksteen

17-07-2017

Alle locaties voor kinderopvang worden eens per jaar onaangekondigd bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op www.lrkp.nl gezet. Op 6 juni 2017 bezocht de inspecteur Peuterspeelgroep De Hoeksteen. De inspecties worden uitgevoerd om te controleren of de locaties voldoen aan alle eisen uit de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen.

Positief GGD-rapport Peuterspeelgroep De Hoeksteen

Bevindingen 
“Op het moment van inspectiebezoek was het thema: 'Op bezoek bij de kinderboerderij'. De beroepskrachten hebben een thema-ontwerp gemaakt met doelen en activiteiten om tijdens het thema te doen. In de groepsruimte stonden diverse boeken over het thema, evenals een themahoek en kinderen speelden met een speelgoedboerderij en met speel-dieren. In de groepsruimten hingen diverse knutselwerkjes van de kinderen: een varkentje met een krulstaart, een tekening met opgeplakte veren van de haan, een werkje met een lammetje met watten als wol, en diverse knuffeldieren hadden een huisje: een geverfde doos als een dierenhok,” aldus de GGD-inspecteur.

Trots 
Wij zijn trots op de resultaten van het GGD onderzoek. Wij zien de positieve bevindingen als een bevestiging van onze inspanningen om de peuterspeelgroep zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Zoals uit het rapport blijkt, nemen wij de aanbevelingen van de GGD serieus en streven wij ernaar om zichtbaar kwalitatief de beste kinderopvang te bieden.

Hier kunt u het volledige GGD-rapport inzien van Peuterspeelgroep De Hoeksteen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.