Aanmelden kinderopvang!

Uitnodiging: Donderdag 12 oktober High Tea voor (aanstaande) moeders in Hoorn-Kersenboogerd

12-10-2017

Na meerdere succesvolle high tea’s van Kinderopvang Berend Botje vindt donderdagavond 12 oktober de eerste high tea voor (aanstaande) moeders plaats op de locatie in Hoorn-Kersenboogerd. Onder het genot van allerlei heerlijke hapjes en diverse theesoorten kunnen moeders meedoen aan interessante en creatieve workshops.

Uitnodiging: Donderdag 12 oktober High Tea voor (aanstaande) moeders in Hoorn-Kersenboogerd


Workshops
De high tea is een leuke mogelijkheid om kennis te maken met het kindercentrum van Berend Botje in Hoorn-Kersenboogerd. Na de rondleiding door de pedagogisch medewerkers wordt een uitgebreide high tea geserveerd. Ondertussen krijg je een workshop ‘Hoe fotografeer ik mijn baby’, gegeven door professioneel fotograaf Cynthia van Stiphout. Tot slot ontdek je tijdens een creatieve activiteit hoe wij de ontwikkeling van kinderen stimuleren.

 

Kinderopvang in Hoorn-Kersenboogerd
Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd beschikt over twee mooie lichte groepsruimten en  biedt ruimte aan het kinderdagverblijf, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. De locatie bevindt zich in basisschool De Klipper (Dubloen 98). Het kindercentrum maakt gebruik van het uitdagende speelplein, de gymzaal en de sportvelden naast de basisschool. Door de goede samenwerking met de basisschool kunnen we een mooie doorgaande leerlijn aanbieden. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en te leren.

 

Gratis deelname
De high tea is op donderdag 12 oktober 2017 van 19:00 tot 21:30 uur. Wil je bij deze gezellige avond zijn? Meld je dan snel aan via hightea@berendbotje.nl. Deelname is gratis en de eerste 25 aanmeldingen ontvangen bovendien een goedgevulde goodiebag!

Terug naar overzicht