Aanmelden kinderopvang!

Vrijdag 19 juni: high tea bij Kindercentrum Opmeer-Hoogwoud

04-05-2015

Kindercentrum Opmeer-Hoogwoud organiseert op vrijdagavond 19 juni een high tea voor moeders én aanstaande moeders. Schuift u bij ons aan? 

Vrijdag 19 juni: high tea bij Kindercentrum Opmeer-Hoogwoud

Workshops
De high tea is een leuke mogelijkheid om kennis te maken met Berend Botje in Opmeer. Tijdens de high tea wordt de interactieve workshop Babytaal gegeven. Voordat een baby kan praten, zijn gebaren een uitkomst om elkaar te begrijpen. U leert wat Babygebaren precies zijn en hoe u ze in de praktijk kunt toepassen. U maakt deze avond ook zelf een knuffeltje voor uw kindje. Intussen krijgt u diverse zoete en hartige hapjes geserveerd. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een rondleiding door het kindercentrum.

Gratis deelname
De high tea is op vrijdag 19 juni van 19:00 tot 21:30 uur. Wilt u bij deze gezellige avond aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via hightea@berendbotje.nl. Deelname is gratis en de eerste 25 aanmeldingen ontvangen bovendien een goedgevulde goodiebag!

Opvangvormen
De hoofdlocatie van Berend Botje in Hoogwoud is gevestigd in een kleurrijk en ruim opgezet pand aan de Burgemeester Heijmansstraat 8. Het kindercentrum biedt hele en halve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onlangs is ook de nieuwe Peuterspeelgroep van start gegaan, met speciaal op peuters gerichte activiteiten die de ontwikkeling stimuleren.

Terug naar overzicht