Aanmelden kinderopvang!

Vrijdag 5 september: open dag Kindercentrum Oosthuizen!

24-07-2014

Op vrijdag 5 september organiseert Kindercentrum Berend Botje Oosthuizen van 16:30 tot 18:00 uur een open dag. Iedereen is welkom op onze bso-locatie op Tunnelpad 7 om een kijkje te nemen en mee te doen met de verschillende activiteiten. De open dag is ideaal om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oosthuizen en de werkwijze van Berend Botje.

Kom ook!
Ouders, kinderen, opa's en oma's en alle andere geïnteresseerden: iedereen is welkom op de open dag bij Berend Botje. Tijdens de dag vieren wij ook ons zomerfeest. Iedereen kan meedoen aan de uitdagende activiteiten die de kinderen bij ons ondernemen om zo de wereld om hen heen ontdekken. Kom gerust even langs.

Kinderopvang bewuste keuze
Bij de keuze voor kinderopvang is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voor een kinderopvangorganisatie, want iedere organisatie heeft een eigen werkwijze. In Oosthuizen biedt Berend Botje verschillende soorten kinderopvang aan. Op de locatie aan De Wijzend 159 biedt Berend Botje hele en halve dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op Tunnelpad 7 bieden we voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Ook zit hier onze Peuterspeelzaal.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar Kindercentrum Berend Botje Oosthuizen? Kom dan langs tijdens de open dag of op een van de inloopochtenden bij de Wijzend 159 in Oosthuizen (iedere woensdag tussen 10:00 en 12:00 uur). Wilt u onze locatie een andere keer komen bezoeken? Neem dan contact op met het centraal bureau via (088) 2337 000 of mail naar kinderopvang@berendbotje.nl.

Terug naar overzicht