Aanmelden kinderopvang!

Week 1: Eerste werkweek na sluiting i.v.m. coronavirus

21-03-2020

De eerste werkweek nadat het ministerie opdracht gaf aan kinderopvangorganisaties om te sluiten, zit er bijna op. Een bijzondere week, waar we met gemengde gevoelens op terug kijken. 

We zijn onze klanten dankbaar voor het begrip. We zijn trots op het harde werk dat er onze organisatie wordt verricht. We zijn blij met de fijne samenwerkingen die we hebben met gemeenten, collega-kinderopvangorganisaties, scholen en branchorganisaties om samen te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om de kinderen van ouders met een vitaal beroep te kunnen opvangen. We missen de kinderen die normaal gesproken naar onze opvanglocaties en gastouders gaan heel erg. We hopen dat het goed met iedereen gaat. 

Het was ook een enerverende week. De nieuwe regels moeten worden uitgevoerd en werden tussendoor ook weer aangepast. Dat we nu 'dicht' zijn, betekent absoluut niet dat we stil zitten. Er moet veel geregeld worden, er komen veel vragen van klanten, gastouders en collega's. Vragen waar we zelf ook niet altijd een antwoord op hebben, omdat het landelijk beleid nog wordt gevormd. We gaan door en blijven de ouders in vitale beroepen die opvang nodig hebben ondersteunen. We blijven jullie informeren over alle ontwikkelingen. Wanneer je vragen hebt kun je ons bereiken via kindercentrum@berendbotje.nl

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.