Aanmelden kinderopvang!

Week 2: We missen de kinderen en de kinderen missen elkaar!

27-03-2020

De tweede week sinds de sluiting zit er op. De tijd lijkt langzaam te gaan, maar toch ook weer snel. We hebben iets meer kinderen opgevangen dan in de eerste week. We verzorgen namelijk ook noodopvang voor ouders in cruciale beroepen waarvan de kinderen niet bij hun normale opvang terecht kunnen. Wat is het ontzettend fijn om te zien hoe snel de kinderen zich thuis bij ons voelen. Ze voelen zich op hun gemak bij de medewerkers en gaan al snel hun gang en spelen heerlijk. We vinden het heel waardevol dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren tijdens de coronacrisis.

We missen de kinderen heel erg. En dat de kinderen elkaar missen, merken we ook. De grote kinderen vinden het gek om niet naar school te gaan en missen hun vriendjes en vriendinnetjes. Ook de kleinere kinderen missen de andere kinderen waar ze normaal gesproken mee spelen bij de opvang. Het wordt op deze manier weer eens duidelijk bevestigd dat kinderen elkaar nodig hebben en het meeste leren van elkaar. We kijken uit naar het moment dat we alle kinderen weer kunnen ontvangen en zij samen bij ons kunnen spelen, leren en ontdekken.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.