Aanmelden kinderopvang!

Workshop EHBO bij kinderen en baby's een groot succes!

05-07-2017

Woensdag 5 juli organiseerden wij op Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd een gratis workshop ‘EHBO bij kinderen en baby's’. Ouders konden zich hier vrijwillig voor aanmelden. Hoe moet je handelen bij een ongeluk? En wat doe je wanneer je kindje zich verslikt? Frans Swart van BHV-4-YOU gaf antwoord op onder andere deze en andere vragen.

Warme zomeravond 
Omdat het deze woensdagavond erg warm zomerweer was, besloot Frans samen met de deelnemers om het theoretische deel buiten te behandelen. Onder het genot van een verfrissend flesje water werd er aandachtig geluisterd. Nadat alle onderwerpen behandeld waren, was het tijd voor een korte pauze met een lekker kopje koffie of thee.

Oefenen in de praktijk
Na de pauze werd het protocol reanimatie doorlopen en in de praktijk uitgevoerd. Op speciale oefenenpoppen werd er door de ouders druk geoefend met reanimeren en beademen. Het was een waardevolle avond met een grote opkomst.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.