Aanmelden kinderopvang!

Zaterdag 24 juni: open dag Berend Botje Hoorn-Centrum

17-05-2017

Berend Botje Hoorn-Centrum houdt op zaterdag 24 juni a.s. open dag. Van 10:00 tot 12:30 uur is het kindercentrum geopend voor alle belangstellenden. Het thema is Circus. Ouders, kinderen, opa’s, oma’s, andere geïnteresseerden: iedereen is welkom!

Zaterdag 24 juni: open dag Berend Botje Hoorn-Centrum

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Berend Botje. Er is een feestelijk programma met muziek, knutselen, dansen, smikkelen, schminken, ravotten, ballonnen en nog veel meer. In alle ruimtes is iets te beleven.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en buitenschoolse opvang
In het kindercentrum aan de Lambert Meliszweg 1 in Hoorn biedt Berend Botje dagopvang en buitenschoolse opvang (bso). Er is ook een speciale Peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groepsruimtes zijn kleurrijk en licht. Er is een centrale speelhal, een kinder-kookcafé, een atelier en een timmerruimte. Ook heeft het kindercentrum een mooie natuur-ontdektuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Kom langs!
Ben je nieuwsgierig naar Berend Botje Hoorn-Centrum? Kom dan langs tijdens de open dag op zaterdag 24 juni! Je kan het kindercentrum ook bezoeken tijdens de inloopochtenden: elke woensdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Daarnaast zijn er regelmatig inloopavonden.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.