​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang begeleid je kinderen op een van onze kinderopvangvormen. Bij Berend Botje hebben we de volgende opvangvormen: kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Als pedagogisch medewerker draag je bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Bij de kinderopvang van Berend Botje delen we de zorg en opvoeding van de kinderen met de ouders.

Werken als pedagogisch medewerker bij Berend Botje

Wij zijn voor verschillende locaties en functies op zoek naar nieuwe collega’s. Daarbij bieden we diverse mogelijkheden: vaste uren of juist liever flexibel? Dat is allemaal mogelijk. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren naar de kinderen. Daarnaast spelen ze in op wat de kinderen bezighoudt. Ben jij al pedagogisch medewerker en op zoek naar een nieuwe baan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Ben je er nog niet mee bekend maar wil je hier wel meer over weten? Dan komen we graag met jou in contact.

Vereisten van een pedagogisch medewerker

Al meer dan 25 jaar zorgen wij met veel liefde en aandacht voor de best mogelijke kinderopvang. Wil jij hier onderdeel van worden? Dat kan! Wij vragen het volgende van onze pedagogisch medewerkers:

  • Goed om kunnen gaan met kinderen, je bent lief en zorgzaam
  • Een afgeronde pedagogische opleiding en in sommige gevallen een paar jaar ervaring als pedagogisch medewerker
  • Het is een pré en soms een vereiste als je het diploma VVE Startblokken in bezit hebt
  • Collegiale, zelfstandige en enthousiaste instelling
  • Bij voorkeur kennis en/of affiniteit van de pedagogische stroming Reggio Emilia

Het pedagogische beleid van Berend Botje

Onze pedagogische medewerkers laten zich inspireren door diverse pedagogische stromingen. De belangrijkste daarvan is binnen Berend Botje Reggio Emilia. Deze stroming heeft als uitgangspunt dat kinderen creatief en onderzoekend zijn en hun eigen gedachten en ideeën hebben. Kinderen drukken zich niet alleen uit in gesproken en geschreven taal, maar ook in geluid, beweging en mimiek. Alle vormen van communicatie hebben hun eigen kracht en mogelijkheden.

Past Berend Botje bij jou als pedagogisch medewerker? Dan maken we graag kennis met jou. Bekijk ons vacatureoverzicht hier en solliciteer bij Berend Botje!