​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Peuteropvang

Ben jij op zoek naar leuke en goede peuteropvang bij jou in de buurt? Bij Berend Botje staan wij al ruim 25 jaar klaar voor kinderen en hun ouders met peuteropvang en andere opvangvormen. Op de peuteropvang doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op en bereiden ze zich voor om naar de basisschool te gaan.

Peuteropvang

Peuteropvang van Berend Botje

Wij hebben diverse locaties, waardoor er altijd een peuteropvang bij jou in de buurt is. Bij de peuteropvang van Berend Botje is jouw kind minimaal twee of meer ochtenden per week welkom. Je kunt dus kiezen voor meerdere dagen peuteropvang per week.

Bij het brengen en halen is er altijd een persoonlijke overdracht met medewerkers van de peuteropvang, zodat jij precies weet hoe de dag is verlopen. Ook werken we met de Berend Botje-app, met deze app blijf je op de hoogte van alle bijzonderheden, via foto’s kan je mee kijken op de peuteropvang en je hebt snel contact met de medewerkers van de peuteropvang.

Dagindeling peuteropvang

Op de peuteropvang werken we met een mix van vaste rituelen en wisselende groepsactiviteiten. De dagindeling is op een vaste manier opgebouwd, zo wordt de dag een vast ritueel. Dit helpt de peuters overzicht te houden en geeft ze een gerust gevoel. Zo starten we bij de peuteropvang bijvoorbeeld iedere ochtend in de kring zodat alle peuters even de kans hebben om iets leuks te vertellen. Daarna gaan we individueel of in groepjes met de kinderen aan de slag en komen we later nog een keer bij elkaar voor een gezond tussendoortje.

Wat kost peuteropvang?

Peuteropvang is goedkoper dan je denkt. Wanneer de (beide) ouder(s) werken of studeren heb je voor peuteropvang recht op kinderopvangtoeslag. Bij Berend Botje zijn de prijzen ‘all-in’. We zorgen voor luiers, tussendoortjes en iets te drinken. Ook worden er voor de uitstapjes geen extra kosten in rekening gebracht. Vul hier de kostenindicatie van Berend Botje in, om direct de kosten van peuteropvang te berekenen.

Meer informatie over peuteropvang

Wil je meer informatie over peuteropvang? Klik dan hier. Het is mogelijk om jouw kind direct aan te melden voor peuteropvang van Berend Botje. Klik hier om direct jouw kind aan te melden via de website.

Op zoek naar peuteropvang in jouw buurt?