Peuterspeelzaal Hoorn

Op zoek naar een peuterspeelzaal in Hoorn? Berend Botje is verkozen tot de beste kinderopvang van Nederland en heeft meerdere locaties in Hoorn peuteropvang.

Peuterspeelzaal in Hoorn

Een overzicht van de peuterspeelzaal locaties in Hoorn vind je hieronder. Bij Berend Botje noemen we dit peuterspeelgroepen, omdat peuterspeelzalen sinds 1 januari 2018 volgens de wet onder kinderopvang vallen. Het principe is hetzelfde gebleven, de medewerkers zijn beter opgeleid en het aanbod is professioneler.

Welke dagen is de peuterspeelgroep open?

De peuterspeelzalen van Berend Botje zijn in Hoorn alle werkdagen geopend. Onze locaties bieden opvang in de ochtend, omdat veel peuters nog slapen onder de middag. Er zijn bij ons geen vaste dagcombinaties, zoals bij veel andere peuterspeelzalen in Hoorn wel zo is. Als je kind naar de peuterspeelzaal komt is dit wel altijd voor minimaal 2 ochtenden per week, maar welke dagen kun je zelf bepalen.

Voorbereiden op de basisschool

De peuterspeelzalen van Berend Botje in Hoorn helpen je kind spelenderwijs zijn of haar sociale vaardigheden, motoriek en concentratie te verbeteren. Een mooie voorbereiding op de overstap naar de basisschool. De combinatie van vaste rituelen, wisselende groepsactiviteiten en rust en aandacht voor individuele activiteiten wordt door kinderen als heel prettig én leuk ervaren.

Geen wachtlijst peuterspeelgroep

Er is geen wachtlijst voor de peuterspeelzalen van Berend Botje in Hoorn. Neem contact op met de binnendienst van de peuteropvang over de aanmeldprocedure en om te bespreken wanneer je wilt beginnen.

Peuterspeelzaal kosten

De kosten voor een peuterspeelzaal in Hoorn zijn eenvoudig te berekenen via deze rekenmodule

. Als je kind naar een peuterspeelzaal van Berend Botje gaat kun je ook kinderopvangtoeslag aanvragen, of een bijdrage van de gemeente. Hoeveel dit is wordt berekend op basis van je inkomen. Berend Botje helpt je bij het aanvragen hiervan.

Inschrijven peuterspeelgroep

Inschrijven voor een peuterspeelgroep in Hoorn doe je eenvoudig en snel via dit formulier. We kunnen je hier ook over, vul dan dit formulier in. Of bel ons zelf op 088-2337180.