Peuterspeelgroep Hoorn

Op zoek naar een peuterspeelgroep in Hoorn? Berend Botje is verkozen tot de beste kinderopvang van Nederland en biedt op meerdere locaties in Hoorn peuteropvang.

Peuterspeelgroep in Hoorn

Een overzicht van de peuterspeelgroep locaties in Hoorn vind je hieronder.

Welke dagen is de peuterspeelgroep open?

De peuterspeelgroepen van Berend Botje in Hoorn zijn alle werkdagen geopend. Onze locaties bieden opvang in de ochtend, omdat veel peuters 's middags nog slapen. Als je kind naar de peuterspeelgroep komt, is dit altijd voor minimaal 2 ochtenden per week. Je kunt zelf bepalen welke dagen dit zijn.

Voorbereiden op de basisschool

Spelen bij de peuterspeelgroepen van Berend Botje helpen je kind zijn of haar sociale vaardigheden, motoriek en concentratie te verbeteren. Een mooie voorbereiding op de overstap naar de basisschool. De combinatie van vaste rituelen, wisselende groepsactiviteiten en rust en aandacht voor individuele activiteiten wordt door kinderen als heel prettig én leuk ervaren.

Geen wachtlijst peuterspeelgroep

Er is geen wachtlijst voor de peuterspeelgroepen van Berend Botje in Hoorn. Neem contact op met de binnendienst van de peuteropvang over de aanmeldprocedure en om te bespreken wanneer je kind wilt starten.

Kosten peuterspeelgroep

De kosten voor een peuterspeelgroep in Hoorn zijn eenvoudig te berekenen via deze rekenmodule. Als je kind naar een peuterspeelgroep van Berend Botje gaat, kun je kinderopvangtoeslag aanvragen, of een bijdrage van de gemeente. De hoogte van het bedrag wordt berekend op basis van je inkomen. Berend Botje helpt je bij het aanvragen hiervan.

Inschrijven peuterspeelgroep

Inschrijven voor een peuterspeelgroep in Hoorn doe je eenvoudig en snel via dit formulier. We kunnen je hier ook over bellen, vul dan dit formulier in. Of bel ons zelf op 088-2337180. We helpen je graag verder.