Aanmelden kinderopvang!

Peuterspeelzaal

Bij de peuterspeelzaal van Berend Botje kan jouw peuter tussen de 2 en 4 jaar terecht om te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen. Peuters ontwikkelen bij de peuterspeelzaal nieuwe vaardigheden en bereiden zich onbewust voor op de overstap naar de basisschool.

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van Berend Botje

De peuterspeelzaal van Berend Botje is een veilige, vertrouwde en leuke omgeving voor peuters. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en houden rekening met alle peuters. Ze zorgen ervoor dat jouw peuter zich veilig voelt. Want pas als een peuter zich veilig voelt staat hij/zij open om te spelen en leren.

Ontwikkelen op de peuterspeelzaal

Jouw peuter zal zich snel ontwikkelen op de peuterspeelzaal. Bij Berend Botje draait alles om het welzijn van het kind. We kijken bij de peuters vooral naar wat ze zelf kunnen of willen doen. De kinderen op de peuterspeelzaal kijken naar elkaar en leren hiervan. Ze ontdekken nieuwe vaardigheden. Door aan de slag te gaan met thema’s pikken ze spelenderwijs veel nieuwe woorden en begrippen op. De peuter bereidt zich bij de peuterspeelzaal onbewust voor op de overstap naar de basisschool.

Wat kost de peuterspeelzaal?

Wil je weten wat opvang op de peuterspeelzaal kost? Gebruik dan onze kostenindicatie, zodat je een beeld krijgt van wat de peuterspeelzaal ongeveer kost.

Vaste dagindeling op de peuterspeelzaal

Doordat de dag op een vaste manier is ingedeeld bij de peuterspeelzaal van Berend Botje, wordt de dag voorspelbaar voor de peuters. Dit geeft een gerust gevoel. Ondanks dat de dag vaste rituelen heeft, worden er genoeg spontane acties ondernomen. Bij Berend Botje maken we dan ook regelmatig uitstapjes.

Wennen op de peuterspeelzaal

Voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal kan voor een peuter en de ouders erg spannend zijn. Ieder kind is uniek en reageert daarom ook altijd anders op de eerste paar dagen op de peuterspeelzaal. Je bent samen met jouw kindje welkom voor een rondleiding en na het intakegesprek kunnen we een plan maken om te wennen op de peuterspeelzaal. In overleg kan jouw kind bijvoorbeeld eerst een uurtje komen en het daarna opbouwen naar een hele ochtend.

Klik hier om jouw kind direct in te schrijven voor de peuterspeelzaal. Wil je liever eerst wat meer informatie? Klik dan hier.

Op zoek naar een peuterspeelzaal in jouw buurt?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.