​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoe gaat het proces?

Eerste kennismaking
Na je aanmelding volgt altijd een persoonlijk intakegesprek met de bemiddelingsmedewerker uit jouw regio. Dan bespreken we al je wensen, kansen en bijzonderheden. Natuurlijk praten we ook over je ideeën over opvoeding en verzorging, zodat we straks een gezin aan je kunnen koppelen dat bij jou past. Ook beoordelen we de opvanglocatie, in de meeste gevallen je eigen woning, op een aantal punten en veiligheidsaspecten die o.a. zijn bepaald door de GGD.

Voldoen aan de eisen
Wil je echt aan de slag als gastouder bij Berend Botje, dan bespreken we het vervolgtraject. Misschien voldoe je nog niet aan alle eisen, misschien zijn er aanpassingen aan je woning of inrichting nodig. Daar vinden we samen altijd een oplossing voor. Voor spullen als een box, wandelwagen of speelgoed hebben we een gratis uitleenservice voor al onze gastouders. Meer informatie over de uitleenservice is hier te vinden. Bij opleiding en training zie je wat Berend Botje voor je doet om te helpen zodat je voldoet aan alle wettelijke opleidingseisen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.