​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder in Hoorn

Ben jij op zoek naar een gastouder in Hoorn en vind jij kleinschalige en flexibele kinderopvang belangrijk? Kies dan voor gastouderopvang van Berend Botje. Wij bieden opvang aan voor jouw kind dat letterlijk en figuurlijk dicht bij huis is. De gastouder van Berend Botje zorgt voor persoonlijke en huiselijke opvang. Alle kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom bij de gastouder in Hoorn.

Diverse gastouders in Hoorn

Berend Botje heeft diverse gastouders in Hoorn, zo ook bij jou in de buurt. Wij werken met bemiddelingsmedewerkers die Hoorn en alle gastouders in Hoorn goed kennen. Hierdoor kunnen zij op zoek naar de perfecte gastouder voor jouw gezin. Samen met jou zogen zij voor goede afspraken. In overleg is er veel mogelijk, zelfs ’s avonds of ’s nachts. Gastouderopvang is niet alleen prettig omdat het kleinschalig is, maar ook omdat het kan worden aangepast aan jullie situatie.

Alle gastouders van Berend Botje zijn gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke eisen. Jouw gastouder in Hoorn volgt regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Onze bemiddelingsmedewerkers begeleiden alle gastouders en zorgen ervoor dat de opvang ideaal is en blijft.

Voordelen van een gastouder in Hoorn

Gastouderopvang kent diverse voordelen:

  • Het is flexibel: je kunt goede afspraken maken en daarnaast is de gastouder in Hoorn vaak flexibel als het wat later wordt of als uren wisselen.
  • Altijd een vertrouwd gezicht: jouw kind wordt altijd door dezelfde gastouder opgevangen. Dit geeft vertrouwen en rust.
  • Gastouderopvang is kleinschalig: een gastouder vangt minder kindjes op dan het kinderdagverblijf. Er zijn dus ook minder prikkels en dat geeft rust. Daarnaast heeft de hierdoor gastouder voldoende aandacht voor ieder kind.
  • Voordelig: wist je dat gastouderopvang in Hoorn vaak goedkoper is dan gedacht wordt. Door de kinderopvangtoeslag valt de eigen bijdrage vaak erg mee. Benieuwd naar de kosten? Reken het hier zelf uit.

Kind aanmelden bij de gastouder in Hoorn

Wanneer jij jouw kind aanmeldt bij de gastouder van Berend Botje in Hoorn gaan wij op zoek naar de juiste gastouder voor jouw gezin. Als die is gevonden vindt er een kennismakingsgesprek plaats en worden er afspraken vastgelegd. Heb je voor het basispakket gekozen en zelf een gastouder gevonden? Dan gaat onze medewerker langs om de opvangplaats te controleren. Als het voldoet aan alle eisen, vindt er een gesprek plaats waarin jij en de gastouder afspraken maken.

Wil jij jouw kind aanmelden bij de gastouder in Hoorn? Klik dan hier en vul in een aantal stappen de juiste gegevens in. Zodra je alles hebt ingevuld nemen wij contact met je op. Heb je nog vragen? Bel dan naar 088 – 233 7000. Wij helpen je graag verder!