​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouderopvang in Andijk

Berend Botje biedt de mogelijkheid van gastouderopvang in Andijk aan. Deze fijne en huiselijke vorm van kinderopvang ligt het dichts bij thuis. Letterlijk en figuurlijk! We hebben diverse gastouders in Andijk en omstreken waar jouw kind een eigen plekje en liefdevolle zorg en aandacht krijgt. Er is veel mogelijk als het gaat om gastouderopvang. Berend Botje vertelt je er graag meer over!

Wat zijn de voordelen van gastouderopvang in Andijk?

Gastouderopvang kent diverse voordelen. We zetten er een aantal voor jou op een rijtje.

  • Veel aandacht voor jouw kindje: een gastouder in Andijk vangt minder kinderen op dan een kinderdagverblijf. Er is daardoor ook meer aandacht voor jouw kind. De gastouder weet precies wat de wensen, behoeften en voorkeuren van jouw kind zijn en houdt hier rekening mee.
  • Bij Berend Botje hebben we altijd gastouders bij jou in de buurt. Wij kunnen de juiste gastouder voor jullie vinden, maar je bent ook vrij om zelf een gastouder uit te kiezen. We zorgen ervoor dat de gastouder in Andijk goed bij jullie past.
  • Een vertrouwde omgeving: bij de gastouderopvang ziet jouw kind iedere dag van opvang hetzelfde gezicht in dezelfde en vertrouwde huiselijke omgeving. Dit geeft jouw kind rust.
  • Professionele gastouderopvang: alle gastouders van Berend Botje zijn geschoold. Daarnaast bieden we regelmatig trainingen en cursussen aan zodat alle gastouders over actuele kennis beschikken en jouw kind zo goed mogelijke opvang kunnen bieden.
  • Flexibele opvang: bij gastouderopvang is er in overleg veel mogelijk. We houden zoveel mogelijk rekening met jullie wensen en voorkeuren. Ook de tijden zijn bespreekbaar. Kom je een keertje eerder of juist wat later? Of is er opvang nodig in het weekend of de avond? We maken het mogelijk!

Aanmelden gastouderopvang in Andijk

Diverse gastouders van Berend Botje bieden gastouderopvang in Andijk aan. Via onze website kun je gemakkelijk jouw kind aanmelden voor de gastouderopvang. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Bel naar 088 – 2337000 om jouw vragen te stellen. Onze medewerkers helpen je verder!