​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang Medemblik

Ben jij op zoek naar goede kinderopvang in Medemblik? Wij bieden diverse opvangvormen aan bij jou in de buurt! Zo hebben we in de omgeving van Medemblik een peuterspeelgroep, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouders. Welke opvang past het beste bij jouw gezin? Ontdek het bij de kinderopvang van Berend Botje!

Voordelen van kinderopvang in Medemblik

De kinderopvang in Medemblik is niet alleen heel divers bij Berend Botje, maar biedt ook veel voordelen. Wij zetten er een paar voor jou op een rij.

Stimuleert de ontwikkeling

Een goede kinderopvang met goede medewerkers kan veel bijdragen in de ontwikkeling van een kind. Bij Berend Botje vinden wij de ontwikkeling van de kinderen erg belangrijk en stimuleren we dit. Door contact met elkaar te maken, samen te spelen en ontdekken leren kinderen veel van elkaar. Daarnaast is het goed voor de sociale vaardigheden. Op ook het gebied van creatieve, cognitieve en motorische ontwikkeling bieden we jouw kind op de kinderopvang in Medemblik diverse mogelijkheden aan.

Zelfstandig worden

Hoe lastig het soms ook is om afscheid te nemen, is het wel erg leerzaam voor kinderen. De kinderopvang in Medemblik is een veilige omgeving dat vertrouwd aan gaat voelen. Daar leert jouw kind omgaan met de situatie dat de ouder weggaat en ook weer terug komt. Dit stimuleert de zelfstandigheid van jouw kind.

Partners in opvoeding

Wij verzorgen niet alleen de opvang van jouw kind, maar zijn meer dan dat. Bij Berend Botje zijn we graag jouw partner in de opvoeding. Onze pedagogische medewerkers zijn allemaal geschoold en kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Onze medewerkers observeren, analyseren en leggen het proces van jouw kind vast. Dit delen ze met jou zodat jij een goed beeld krijgt van de ontwikkeling van jouw kind.

Er zijn nog veel meer voordelen van kinderopvang in Medemblik. Het belangrijkste bij het maken van een keuze voor kinderopvang is dat het goed voelt en het aansluit bij jouw normen, waarden en wensen.

Rondleiding bij de kinderopvang in Medemblik

Wil je onze kinderopvanglocaties in Medemblik zelf ervaren? Vraag dan via onze website een rondleiding aan. We laten het je graag zien!