​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang van jouw baby

Wanneer jouw zwangerschapsverlof voorbij is, moet je op zoek naar de geschikte kinderopvang voor jouw baby. Het vinden van de juiste opvang kan lastig zijn. Kinderopvang Berend Botje helpt je hier graag bij. Welke vormen van opvang zijn er en wat voor voordelen heeft kinderopvang voor jouw baby en voor jou en je partner? We vertellen je er graag meer over.

Voordelen van kinderopvang van jouw baby

Wanneer jij en jouw partner beide werken dan biedt kinderopvang de uitkomst. Opa’s en oma’s kunnen niet altijd of willen niet oppassen, terwijl de kinderopvang altijd tot jullie beschikking staat. Dit is ook een goede oplossing als je wat tijd voor jezelf of voor elkaar wil nemen. Maar kinderopvang heeft ook diverse voordelen voor jouw baby. Het draagt bij aan de ontwikkeling van jouw baby. Een kind kan zich goed ontwikkelen op sociaal, motorisch, creatief en cognitief vlak. Jouw baby leert om te gaan met kinderen en leert naar mate het ouder wordt hoe het is om samen te spelen, delen en ontdekken.

Bij de kinderopvang van Berend Botje letten we goed op de ontwikkeling van jouw kindje. Hier houden we rekening mee. De deskundige medewerkers kijken waar jouw kindje aan toe is en hoe jouw kindje uitgedaagd kan worden om zich verder te ontwikkelen.

Een veilige en vertrouwde omgeving op de kinderopvang voor jouw baby

Bij Berend Botje bieden we jouw baby fijne opvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Je kunt kiezen tussen de kinderopvangvormen: het kinderdagverblijf of gastouderopvang. Bij het kinderdagverblijf wordt jouw baby opgevangen in een vaste groep. Er worden kinderen in diverse leeftijdsgroepen opgevangen. Je kunt jouw baby vanaf 07:00 uur brengen en tot 18:30 weer ophalen. Er is dan altijd een persoonlijke overdracht en in de app kun je zien hoe jouw baby de dag beleeft bij de kinderopvang. Lees hier meer over het kinderdagverblijf.

Past een kleinschalige vorm van opvang beter bij jou en jouw baby? Dan is gastouderopvang van Berend Botje een geschikte oplossing. In een huiselijke omgeving wordt jouw baby opgevangen door een liefdevolle gastouder. Gastouderopvang is ook een flexibele vorm van opvang voor jouw baby. We kunnen goed inspelen op jullie wensen en situatie. Lees hier meer over gastouderopvang.

Een rondleiding aanvragen

Ben je benieuwd naar de opvangmogelijkheden of wil je de kinderopvang bekijken? Dat kan! Je kunt bij de locatie bij jou in de buurt een rondleiding aanvragen. Klik hier om een afspraak te maken.

Inschrijven voor kinderopvang van jouw baby

Ben je er al uit welke kinderopvang je voor jouw baby wil? Schrijf jouw baby dan snel en eenvoudig in via onze website. In een paar stappen heb jij jouw baby aangemeld voor kinderopvang.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 088 – 2337000. Wij helpen je graag verder!