​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Vacatures kinderopvang Landsmeer

De leukste vacatures in de kinderopvang in Landsmeer vind je bij Berend Botje! Wij hebben diverse opvanglocaties in Landsmeer waar we op zoek zijn naar pedagogisch medewerkers. Ben jij net afgestudeerd of ben je op zoek naar een nieuwe baan in de kinderopvang in de regio Landsmeer? Solliciteer dan bij kinderopvang Berend Botje!

Kom werken bij de kinderopvang in Landsmeer

Bij Berend Botje hebben we diverse leuke vacatures in de kinderopvang open staan. Je kunt hier het volledige overzicht van alle vacatures bekijken. Zo zie je ook op welke locaties in Landsmeer wij wel wat extra handen kunnen gebruiken. Lijkt het jou leuk om te werken in de kinderopvang, wil je wisselen van baan of ben je net afgestudeerd als pedagogisch medewerker? Dan ben je van harte welkom om te komen solliciteren bij Berend Botje!

Heb je vragen over de vacatures of staat de functie die jou aanspreekt er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie op of neem contact op met José. Zij is onze werving- en selectiespecialist en beantwoordt al jouw vragen. Je kunt José bereiken via 06-50057939.

Vacatures in de kinderopvang in Landsmeer

In de regio Landsmeer hebben we diverse vacatures in de kinderopvang open staan. Lijkt het je leuk om bij kinderopvang Berend Botje te komen werken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op de functie die jou aanspreekt. Nog niet helemaal overtuigd? Dan geven we je graag wat redenen waarom het zo leuk is om te werken bij Berend Botje in Landsmeer:

  • We bieden veel uitdagingen en kansen.
  • Er zijn korte lijnen, waardoor je goed kunt schakelen met alle collega’s.
  • Jouw groei en ontwikkeling staan voorop, daarom bieden we je leuke trainingen en opleidingen aan.
  • Je kunt kiezen of je op een vaste locatie in Landsmeer wilt werken of liever wisselt en flexibel inzetbaar bent, alles is mogelijk bij Berend Botje!
  • We zijn niet voor niets gecertificeerd als Great Place to Work. We zijn trots op al onze medewerkers en onze organisatie, waar plezier en vertrouwen centraal staan.

Wil jij bij de kinderopvang van Berend Botje in Landsmeer komen werken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet en maken graag kennis met jou! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Via onze website en Instagram houden we je op de hoogte van de nieuwste vacatures kinderopvang in Landsmeer. Tot snel!