​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Vacature kinderopvang

Wil jij graag werken bij een kinderopvang in Noord-Holland? Berend Botje heeft diverse vacatures open staan. Wil jij graag werken met kinderen en wil je voor hen het verschil maken? Reageer dan op één van onze vacatures in de kinderopvang.

Vacature kinderopvang

Vacatures bij Kinderopvang Berend Botje

Berend Botje biedt professionele kinderopvang aan in Noord-Holland. We bieden alle soorten kinderopvang aan: kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die graag willen werken in de kinderopvang. Wij hebben diverse vacatures in de kinderopvang. Vaste uren of liever flexibel, het is allemaal mogelijk! Je bent van harte welkom als je ervaring hebt in de kinderopvang, maar ook als je hier nog niks vanaf weet en benieuwd bent hoe wij het doen.

Ontwikkelen bij Kinderopvang Berend Botje

Bij Kinderopvang Berend Botje vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers minstens zo belangrijk als de ontwikkeling van de kinderen. Daarom bieden we onze medewerkers mogelijkheden en kansen om zich te ontwikkelen. Wij bieden diverse trainingen, opleidingen en cursussen aan, zodat jij bij ons kunt groeien.

Vacatures in de kinderopvang

Als je bij Berend Botje gaat solliciteren op een baan in de kinderopvang kun je het volgende verwachten:

  • Een baan waar je blij van wordt
  • De kans om je te ontwikkelen en te leren
  • Veel inspiratie vanuit de pedagogische stroming Reggio Emilia
  • Een goede sfeer, persoonlijke aandacht en een leuk team

Werken voor Kinderopvang Berend Botje

Wil jij graag komen werken bij kinderopvang Berend Botje? Reageer dan op één van onze vacatures. Wij hebben voor diverse functies medewerkers nodig. Van pedagogisch medewerker tot gastouder en van een stagiair tot een functie op ons centraal bureau: we maken graag kennis met jou. Ben je benieuwd naar alle vacatures in kinderopvang bij Berend Botje? Klik dan hier om het volledige vacatureoverzicht te bekijken.