​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

pedagogisch medewerker(s) Landsmeer

Als pedagogisch medewerker zet je je dagelijks in voor de verzorging, ontwikkeling en begeleiding van kinderen. Daar krijg je zoveel voor terug, een lach of een knuffel is immers onbetaalbaar. In Landsmeer zoeken wij nieuwe medewerkers, die ons team komen versterken. Wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij Berend Botje?

pedagogisch medewerker(s) Landsmeer

Over Kindercentrum Berend Botje Landsmeer

Kindercentrum Landsmeer aan de Van Beekstraat is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlak bij het winkelcentrum van Landsmeer. Op deze prachtige locatie bieden wij kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang onder één dak. Binnen hebben wij vier grote lichte groepsruimten tot onze beschikking, buiten spelen we in onze heerlijke natuur-ontdektuin mét blotevoetenpad.  De inrichting, de ontspannen sfeer en de lieve, ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich hier snel thuis voelen.

Onze vacatures in Landsmeer

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures opstaan:

Heb je interesse in één van deze inspirerende jobs? Reageer dan snel! Heb je eerst nog wat vragen, bel dan even met José Schuit via 06-50057939. Appen mag ook!

Aan de slag als pedagogisch medewerker bij Berend Botje

Bij Kinderopvang Berend Botje bieden wij kinderopvang met veel persoonlijke en liefdevolle aandacht en zorg in een veilige en natuurlijke speelomgeving. Werken als pedagogisch medewerker bij Berend Botje is dan ook veel meer dan alleen op de kinderen passen. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de kinderen en draag je bij aan hun ontwikkeling. Het is van belang dat je goed kunt observeren en analyseren wat de kinderen bezighoudt, zodat je daar vervolgens op kunt inspelen. Daar hoort een open en flexibele houding bij. Uiteraard onderhoudt je dagelijks persoonlijk contact met de ouders en informeer je hen regelmatig over de ontwikkeling van hun kind. Samen help je een kind opgroeien en groter worden. Dat is het mooie van het vak!

Op al onze locaties werken we met hechte teams; we sparren en overleggen veel met elkaar. Dit neemt niet weg dat we je veel verantwoordelijkheid geven, want daar groei en leer je van. Op elke locatie hebben wij een pedagogisch coach, die jou met raad en daad bijstaat. We leren van en met elkaar!

Talentontwikkeling via onze Berend Botje Academie

Bij Berend Botje is de ontwikkeling van onze medewerkers minstens zo belangrijk als die van de kinderen. Talentontwikkeling is een continu proces waar je nooit te oud voor bent. Via onze eigen Berend Botje Academie bieden wij doorlopend gerichte trainingen en opleidingen. Voorbeelden daarvan zijn Dunstan Babytaal, VVE-Startblokken en Oog voor interactie. Je kunt je overal voor inschrijven!

Bij ons vind je:

 

Compleet vacatureoverzicht

Zit er geen vacature voor je tussen? Kijk dan op onze vacaturepagina voor andere locaties in ons werkgebied.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.