​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Wil jij met ons werken bij Berend Botje?

Wat leuk dat je er over denkt om bij Berend Botje te komen werken! Bij ons professionele, maar ook knusse, bedrijf maken we hét verschil voor de kinderen en de medewerkers. Je vindt bij ons een baan waar je met plezier naar toegaat en er is persoonlijke aandacht voor jouw talenten! Wil je solliciteren als pedagogisch medewerker of als medewerker van ons centraal bureau? Kijk dan bij onze vacatures! Of lees nog even verder wat werken bij Berend Botje betekent. 

Vacatures

Wil jij met ons het verschil maken?

Bij Berend Botje maken we samen het verschil voor de kinderen. Dat doen we samen met de pedagogisch medewerkers op de groep en met de medewerkers van ons centraal bureau. We zijn een grote organisatie, maar bij Berend Botje voelt het toch klein. De ‘lijnen zijn kort’ en collega’s van alle verschillende locaties en afdelingen kennen elkaar en weten elkaar te vinden wanneer dat nodig is. Dat is handig, maar ook gezellig! 

Wil jij jezelf ontwikkelen en meer leren bij Berend Botje?

Bij ons staat niet alleen de groei en ontwikkeling van de kinderen centraal, maar ook die van onze medewerkers. Via onze eigen Berend Botje Academie bieden we je leerzame trainingen en opleidingen. Op het gebied van pedagogiek kun je hierbij denken aan VVE Startblokken, Dunstan Babytaal en Oog voor Interactie. Voor de medewerkers van het centraal bureau zijn er interessante cursussen die passen bij de afdeling waar je werkt.

Ook tijdens het dagelijks werk leer je veel, van je collega’s en van je leidinggevende. Alle (assistent)leidinggevenden van de opvanglocaties zijn bij ons bijvoorbeeld opgeleid tot pedagogisch coach. Zij werken zelf ook een aantal uur op de groep, zo blijven ze goed op de hoogte hoe het met het team gaat.

Wil jij bij ons werken als pedagogisch medewerker?

Onze pedagogisch medewerkers laten zich inspireren door Reggio Emilia en Startblokken: kinderen zijn creatieve en onderzoekende mensen, vol ideeën en gedachten. We kijken, luisteren en spelen in op wat de kinderen bezighoudt. Bekijk hier de vacatures voor pedagogisch medewerkers! Voor verschillende locaties zoeken we nieuwe collega’s. Vaste uren of juist flexibele uren, er is van alles mogelijk.

Zie je jouw favoriete locatie of functie er niet tussen staan? Stuur dan gerust een open sollicitatiebrief met cv, bel of WhatsApp met werving- en selectiespecialist José Schuit via 06-50057939, of kom eens langs bij één van onze maandelijkse info-avonden!

Wil je graag (weer) aan de slag als pedagogisch medewerker en twijfel je of je diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck van Kinderopvang-werkt en je weet het meteen! 

 

Info-avond

Eens per maand organiseren we een info-avond op wisselende locaties. Zo kun je op een laagdrempelige en persoonlijke manier kennis maken met onze werving- en selectiespecialist José. We vertellen je waarom werken bij ons zo leuk is en zijn benieuwd naar jouw wensen en behoeften. 

Benieuwd wanneer en waar de komende info-avonden gaan plaatsvinden? Houd ons agenda-overzicht goed in de gaten!

Wil jij met ons aan de slag op het centraal bureau?

Op ons centraal bureau gebeurt ontzettend veel! Onder andere de afdelingen binnendienst (administratie), boekhouding, ICT, communicatie, huisvesting & facilitaire zaken, technische dienst en personeelszaken zetten zich elke dag in om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen, klanten te voorzien van de juiste informatie, de naamsbekendheid van Berend Botje te vergroten en zorgen dat de opvanglocaties in orde zijn. Wil jij graag vanuit ons centraal bureau een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze kinderopvang? Laat dan van je horen! 

Wil jij weten wat we jouw bieden?

Bij Berend Botje vinden we jouw werkgeluk belangrijk! Hoe we dat doen? Dat zie je hieronder!

Wil jij weten waarom jouw toekomstige collega’s zo fijn bij Berend Botje werken?

 
Wil jij ons nog meer vragen?

Dat kan! Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over jouw toekomstige mogelijkheden bij Berend Botje: 06-50057939 of sollicitatie@berendbotje.nl