Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

 

Gastouder in Tuitjenhorn of Warmenhuizen

Woon jij in Tuitjenhorn of Warmenhuizen? En ben jij gastouder of van plan om te starten als gastouder? Reageer dan snel. Wij zijn namelijk opzoek naar een gastouder in deze omgeving voor een meisje van 3 jaar. De opvang is nodig op maandag de hele dag en vanaf april 2021 op maandag- en donderdagmiddag. Het meisje gaat vanaf april 2021 naar school. Start opvang vanaf september 2020.

Gastouder in Heerhugowaard

Wij zijn opzoek naar een lieve gastouder in Heerhugowaard. De opvang is voor een jongen van 10 en een meisje van 7 jaar. De kinderen gaan naar de basisschool de Vaart. De dagen van opvang zijn volgens een terugkerend rooster en start vanaf 1 oktober 2020:
Week 1: Maandag, woensdag, zaterdag en zondag.
Week 2: Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Week 3: Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Op werkdagen is het alleen naschoolse opvang van 14:00 uur tot 18:00 uur. In het weekend zijn de tijden van opvang 8:30 uur tot 18.00 uur. Heb jij interesse of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Gastouder(s) in Hoogwoud

In Hoogwoud zijn we op zoek naar een gastouder of gastouders voor de opvang van twee gezinnen. Eén gezin heeft opvang nodig voor een kind (2 jaar) op dinsdag en donderdag en een ander gezin heeft wisselde opvang nodig voor 2 kinderen (van 1 & 2,5 jaar). Starten kan per direct, neem hiervoor contact met ons op.

Gastouder in Den Helder

Wij zijn op zoek naar een lieve gastouder in Den Helder voor de opvang van een meisje van 3 jaar. Ze gaat in de toekomst naar basisschool Schoter Duijn. De opvang is nodig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 6:00 tot 17:30 uur.

Gastouder in Heerhugowaard

Woon je in de buurt van basisschool De Zeppelin en heb je vanaf 1 september 2020 plek om twee broertjes op te vangen? Neem dan contact met ons op! De opvang is gewenst op maandag en dinsdag, zowel voor als na school (het liefst tot 19:00 uur).

Gastouder in Onderdijk/Wervershoof

Vanaf februari 2021 is een gezin op zoek naar een gastouder voor hun kindje die naar basisschool Gerardus Majella gaat. De opvang is nodig op woensdag en dinsdag of donderdag voor en na school van 7:30 tot 18:00 uur. Heb je een plekje vrij? Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.