​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan. Ben je nog geen gastouder, maar wil je dit wel worden? Bel ons via 088-2337140, we geven je graag meer informatie.

Gastouder in Anna Paulowna

Vanaf augustus 2022 zoeken we een gastouder voor een kleuter van 4 jaar. De opvang is elke dinsdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Woon je in Anna Paulowna en heb je nog een plekje vrij? Neem dan even contact op. Of wil je gastouder worden, contact ons dan even.

Gastouder in Hoorn / Zwaag

In de Risdam zoeken we gastouders voor een aantal gezinnen. Heb je nog een plekje vrij? Neem dan even contact op.

Gastouders in Enkhuizen

In Enkhuizen zoeken we een gastouder die vanaf april 2022 elke donderdag een baby wil opvangen. Heb je nog een plekje vrij? Neem dan even contact op.

Verder zoeken we per direct een gastouder voor 2 kinderen van 10 en 12 jaar. Zij gaan naar basisschool 't Palet in Grootebroek en hebben elke woensdag opvang nodig van 14:00 tot 18:30 uur.

Gastouders in Edam / Volendam

We zijn dringend op zoek naar gastouders in de omgeving van Edam / Volendam. Wil je gastouder worden, dan ben je er zeker van dat je op alle dagen opvang kunt verzorgen. We zoeken onder ander opvang voor:

  • een peuter op 2 dagen in overleg (start z.s.m.)
  • een peuter op maandag (start z.s.m.)
  • een baby op 2 dagen, het liefst dinsdag en woensdag (start 4 april)
  • een baby donderdag (start 14 juli 2022)
  • een baby op 2 dagen in overleg (start september 2022)
  • een baby op 2 dagen: woensdag, donderdag of vrijdag (start eind oktober)

Gastouders in Wieringerwerf

Woon je in Wieringerwerf en heb je vanaf juni 2022 nog een plekje vrij? We zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 8 jaar en 3 maanden. De kinderen komen 's ochtends om 6:30 uur bij je tot 11:00, 13:00 of 15:30 uur. De ouder heeft twee tot drie dagen opvang nodig, wisselend op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. De oudste gaat naar basisschool de Baken in Wieringerwerf.

Daarnaast zoeken we een gastouder die bij een gezin thuis wil opvangen. De kinderen van 2 en 4 jaar oud gaan naar de peuterspeelgroep en basisschool de Zilvermeeuw in Wieringerwerf. De opvang aan huis vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag van 6:30 tot 17:00 uur.

Heb je interesse, neem dan even contact met ons op.

Gastouder in Winkel

Vanaf juni 2022, eerder mag ook, zoeken wij opvang voor 2 kinderen van 3 en 5 jaar oud. De oudste gaat naar basisschool St. Antonius. De ouder heeft twee dagen opvang nodig, flexibel op woensdag, donderdag of vrijdag van 8:15 tot 17:00 uur. De twee dagen worden ruim van tevoren overlegd met de gastouder.

Ben jij gastouder in Winkel of omgeving en heb je een plekje vrij? Neem dan contact met ons op. Heb je geen ruimte op deze dagen maar wel op andere, neem dan ook even contact met ons op. We hebben momenteel vaak vraag in deze regio en kunnen je wellicht koppelen aan een andere vraagouder.

Gastouder(s) in Alkmaar

Voor meerdere gezinnen zijn wij op zoek naar gastouders in Alkmaar. Het liefst in de wijken De Mare & Daalmeer. Ben jij gastouder in Alkmaar en heb je plekjes vrij? Dan zouden wij graag in gesprek met je gaan. Ook als je graag gastouder wil worden maar eerst meer informatie wil ontvangen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.