​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

Gastouder(s) in Alkmaar

Voor meerdere gezinnen zijn wij op zoek naar gastouders in Alkmaar. Het liefst in de wijken De Mare & Daalmeer. Ben jij gastouder in Alkmaar en heb je plekjes vrij? Dan zouden wij graag in gesprek met je gaan. Ook als je graag gastouder wil worden maar eerst meer informatie wil ontvangen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Gastouder aan huis in Andijk

Voor 3 kinderen tussen de 1 en 6 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste gastouder aan huis. Het oudste kind gaat naar de Piramide in Andijk. De opvang is nodig op dinsdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur. Startdatum: per direct. Heb je interesse of wil je meer informatie? Dan horen we graag van je!

Gastouder in de omgeving van Hoorn of Bovenkarspel

Wij zoeken een flexibele gastouder voor de opvang van een baby. De opvang is nodig voor maximaal 20 uur per week, verdeeld over dinsdag, woensdag of donderdag. Vanaf januari 2022 is er ook opvang nodig op maandag. Het rooster is twee maanden van te voren bekend. Startdatum vanaf september 2021. Wil je meer informatie of de opvang voor dit gezin verzorgen? Dan horen wij dit graag!

Gastouder in Bovenkarspel of Enkhuizen

We zijn op zoek naar een gastouder die flexibele opvang wil bieden aan een baby vanaf januari 2022. Het gaat om 2 à 3 wisselende dagen in de week. De opvangdagen zijn 2 maanden vooruit bekend.
Ben je nog geen gastouder, maar heb je wel interesse om opvang te bieden voor dit gezin? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gastouder in Enkhuizen

Wij zoeken een flexibele gastouder voor de opvang van een baby. De opvang is nodig op 4 dagen per week met als vaste dag dinsdag en op maandag, woensdag en vrijdag flexibel. De gewenste tijd voor de opvang is 6:45 tot 16:45 uur. Startdatum: half september 2021. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. 

Gastouder in Alkmaar, Heerhugowaard of Middenmeer

Wij zoeken een lieve gastouder in Alkmaar, Heerhugowaard of Middenmeer voor een tweeling die nog geboren moet worden. De opvang is nodig vanaf half januari 2022 op dinsdag en woensdag tussen 7:15 en 17:00 uur. Het gezin woont in Alkmaar Wil je meer informatie over de opvang of de opvang voor dit gezin verzorgen? Neem dan contact met ons op. 

Gastouder in Bangert en Oosterpolder

Wij zoeken een gastouder voor een meisje van 9 jaar en een jongen van 7 jaar in Bangert en Oosterpolder. De opvang is nodig op maandag en dinsdag van 14:00 tot 17:00 uur. De kinderen gaan naar basisschool Socrates. Wil je meer informatie of de opvang voor dit gezin verzorgen? Dan horen wij dat graag! 

Gastouder in Bovenkarspel of Grootebroek

Wij zoeken een gastouder voor twee kinderen van 6 en 4 jaar in Bovenkarspel of Grootebroek. Beide kinderen gaan naar basisschool de Willibrordus. De opvang is drie dagen per week nodig voor- en naschool. De gastouder krijgt ruim een maand van te voren te horen om welke dagen het gaat, in ieder geval niet op dinsdag. Wil je meer informatie of de opvang voor dit gezin verzorgen? Dan horen wij dat graag! 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.