Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

Gastouder in Beets

Voor de opvang van een jongen van 7 jaar, die op de Meester Hayeschool zit, zijn we op zoek naar een gastouder. De opvang is nodig op maandag, dinsdag en donderdag na school. De school is om 14:45 uur uit en om ongeveer 18:30 uur wordt de jongen weer opgehaald. De opvang kan direct van start gaan.

Gastouder in Zwaag

Wij zijn per direct op zoek naar een lieve gastouder voor de opvang van een jongen van 5 jaar, die naar basisschool De KlimOp in Zwaag gaat. Het betreft opvang voor 5 dagen in de week van 06:00-08:30 en 15:15-17:15 uur.

Gastouder in Anna Paulowna

Wij zijn op zoek naar een gastouder in Anna Paulowna voor de opvang van een jongen van 7 jaar, die naar basisschool De Meerpaal gaat. De startdatum van de opvang is in overleg. Er is opvang nodig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor en na school. De tijden zijn 's ochtends van 6:30 tot 8:30 uur en 's middags van 14:00 tot 18:00 uur. Bij ziekte en in de vakanties zijn er hele dagen opvang nodig. Let op: liever geen huisdieren in verband met allergieën!

Gastouder in Stede Broec

Wij zijn op zoek naar een flexibele gastouder in Stede Broec voor de opvang van twee meisjes (6 & 2 jaar). Het oudste meisje gaat naar basisschool De Hussel in Grootebroek. Haar zusje gaat in Grootebroek naar de peuterspeelzaal (dinsdag- en donderdagochtend). De opvang is nodig vanaf half januari op maandag van 7:30 tot 17:30 uur en voor één à twee dagen die per week wisselen.

Gastouder aan huis in Oostzaan

Wil je graag met kinderen werken in een huiselijke sfeer? Wil je werken in een rustige omgeving met veel groen, ruimte en licht? Dan zoeken wij jou! In Oostzaan zijn we voor een gezin met drie kinderen op zoek naar een lieve gastouder aan huis. Het gaat om een meisje van 4, een jongen van 6 en meisje van 9 jaar. Zij gaan alle drie naar de Noorderschool. Er is voor- en naschoolse opvang nodig (van 7:00 tot 18:00 uur) en in de schoolvakanties is er hele dagen opvang nodig. Hoeveel dagen per week en welke dagen zijn in overleg te bepalen.

Gastouder aan huis in Amsterdam

Houd jij van drukte en gezelligheid om je heen en vind je het leuk om de stad in te gaan en leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen? Dan zoeken wij jou! Voor een gezin uit Amsterdam zijn we op zoek naar een gastouder aan huis voor twee jongens van 4 jaar en 2 jaar. De opvang is nodig op woensdag en donderdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Gastouder in Den Helder

Wij zijn op zoek naar een lieve gastouder in Den Helder voor de opvang van een meisje van ruim 2 jaar. Ze gaat in de toekomst naar basisschool Schoter Duijn. De opvang is nodig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6:00 tot 17:30 uur. De gewenste startdatum is vanaf 1 april 2020.

Gastouder in Schagen

Wij zijn op zoek naar een lieve gastouder in Schagen voor de opvang van een meisje van 2 jaar. De opvang is nodig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7:00/9:00 tot 15:45 uur. De gewenste startdatum is vanaf half januari/februari 2020.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.