Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

Gastouder in Andijk

Per direct zijn we op zoek naar een gastouder in Andijk. De opvang is voor een meisje van 3 jaar dat straks naar basisschool Iedenburg toe gaat. Wil jij voor gemiddeld 30 uur in de week verdeeld over 5 dagen opvang bieden? Dan zijn we op zoek naar jou. We horen graag van je!

Gastouder(s) in Bovenkarspel

- We zijn op zoek naar een gastouder in Bovenkarspel die opvang kan bieden aan twee schoolgaande kinderen. De kinderen (jongen van 10 jaar en zijn zusje van 7 jaar) gaan naar basisschool de Molenwiek. Ze komen van dinsdag tot en met vrijdag 's ochtends om 6:30 uur en om 16:30 uur worden ze weer opgehaald. Wil jij deel uitmaken van dit gezin? Dan horen wij dit graag.

- Flexibele gastouder gezocht voor de opvang van twee broertjes van 4 en 2 jaar. De vaste opvangdag is op donderdag, maar de tijden kunnen verschillen. De oudste gaat naar Basisschool de Molenwiek. De opvang kan per direct starten. Laat het ons weten als je interesse hebt.

- Wij zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 10 en 7 jaar. De kinderen gaan naar basisschool de Molenwiek. Ze komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van voor school van 6:30 tot 8:30 en na school van 14:15 tot 16:30 uur. In de schoolvakanties komen ze graag de hele dag. Wil jij deze opvang bieden? Dan horen we graag van je. 

Gastouder in Enkhuizen

Per direct zijn we op zoek naar een gastouder in Enkhuizen. De opvang is voor drie meiden van 3, 5 en 9 jaar. De oudste twee kinderen gaan naar basisschool Het Mozaïek locatie Toereppel. Ze komen op donderdag en vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur, de oudste twee gaan tussendoor naar school. Wil jij opvang bieden aan deze lieve meiden? Dan horen we graag van je.  

Gastouder in Grootebroek

Woon jij in de buurt van Grootebroek? En ben jij gastouder of van plan om te starten als gastouder? Reageer dan snel. Wij zijn namelijk op zoek naar een gastouder in deze omgeving voor voorschoolse opvang op maandag en dinsdag (vanaf 6:15 uur) voor een jongen van 6 jaar die naar basisschool Uilenburcht gaat. Vanaf maart 2022 gaat zijn zusje ook naar school en sluit zij ook aan bij de voorschoolse opvang. In schoolvakanties komen ze van 6:15 tot 15:45 uur.  

Gastouder in Tuitjenhorn of Warmenhuizen

Woon jij in Tuitjenhorn of Warmenhuizen? En ben jij gastouder of van plan om te starten als gastouder? Reageer dan snel. Wij zijn namelijk opzoek naar een gastouder in deze omgeving voor een meisje van 3 jaar. De opvang is nodig op maandag de hele dag en vanaf april 2021 op maandag- en donderdagmiddag. Het meisje gaat vanaf april 2021 naar school. De opvang kan per direct starten.

Gastouder in Tuitjenhorn

Woon jij in Tuitjenhorn? En ben jij gastouder of van plan om te starten als gastouder? Wij zijn per 1 februari 2021 op zoek naar een gastouder voor een jongen van 4 jaar en zijn broertje of zusje die begin mei geboren wordt. De opvang is nodig op de maandag maar kan in overleg ook op een andere dag. 

Gastouder in Heerhugowaard

Ben je vanaf half oktober beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de opvang van twee kinderen in Heerhugowaard. De opvang is nodig van 8:30 tot 18:30 uur. Het oudste kindje komt na schooltijd en gaat naar basisschool Nexus.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.