Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

Gastouder(s) in Bovenkarspel

- We zijn op zoek naar een gastouder in Bovenkarspel die opvang kan bieden aan twee schoolgaande kinderen. De kinderen (jongen van 10 jaar en zijn zusje van 7 jaar) gaan naar basisschool de Molenwiek. Ze komen van dinsdag tot en met vrijdag 's ochtends om 6:30 uur en om 16:30 uur worden ze weer opgehaald. Wil jij deel uitmaken van dit gezin? Dan horen wij dit graag.

- Flexibele gastouder gezocht voor de opvang van twee broertjes van 4 en 2 jaar. De vaste opvangdag is op donderdag, maar de tijden kunnen verschillen. De oudste gaat naar Basisschool de Molenwiek. De opvang kan per direct starten. Laat het ons weten als je interesse hebt.

Gastouder in Tuitjenhorn of Warmenhuizen

Woon jij in Tuitjenhorn of Warmenhuizen? En ben jij gastouder of van plan om te starten als gastouder? Reageer dan snel. Wij zijn namelijk opzoek naar een gastouder in deze omgeving voor een meisje van 3 jaar. De opvang is nodig op maandag de hele dag en vanaf april 2021 op maandag- en donderdagmiddag. Het meisje gaat vanaf april 2021 naar school. De opvang kan per direct starten.

Gastouder in Den Helder

Wij zijn op zoek naar een lieve gastouder in Den Helder voor de opvang van een meisje van 3 jaar. Ze gaat in de toekomst naar basisschool Schoter Duijn. De opvang is nodig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 6:00 tot 17:30 uur.

Gastouder in Heerhugowaard

Ben je vanaf half oktober beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de opvang van twee kinderen in Heerhugowaard. De opvang is nodig van 8:30 tot 18:30 uur. Het oudste kindje komt na schooltijd en gaat naar basisschool Nexus.

Gastouder in Onderdijk/Wervershoof

Vanaf februari 2021 is een gezin op zoek naar een gastouder voor hun kindje die naar basisschool Gerardus Majella gaat. De opvang is nodig op woensdag en dinsdag of donderdag voor en na school van 7:30 tot 18:00 uur. Heb je een plekje vrij? Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.