​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Per direct gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar gastouders voor onderstaande gezinnen. Wil je meer informatie? Mail naar gastouderbureau@berendbotje.nl of bel 088-2337060. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via het aanmeldformulier. Vermeld in de opmerkingen voor welk gezin je reageert.

Gastouders in ...

Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in (bijna) heel Noord-Holland. Bel of mail ons voor meer informatie of meld je direct aan.

Gastouder(s) in Alkmaar

Voor meerdere gezinnen zijn wij op zoek naar gastouders in Alkmaar. Het liefst in de wijken De Mare & Daalmeer. Ben jij gastouder in Alkmaar en heb je plekjes vrij? Dan zouden wij graag in gesprek met je gaan. Ook als je graag gastouder wil worden maar eerst meer informatie wil ontvangen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Gastouder in Andijk

Voor 2 kinderen van 5 en 6 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste gastouder. De kinderen gaan naar de Kuiperschool in Andijk. De opvang is nodig op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag vanaf 13:45 tot 17:30 uur. Startdatum: per direct. Ben je al gastouder in Andijk en heb je nog plek over? Of wil je graag gastouder worden en meer informatie? Dan horen we graag van je!

Gastouder in Bovenkarspel

Wij zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 10 en 5 jaar. Het gaat om voor- en naschoolse opvang op maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 16:30 uur. De kinderen gaan naar De Molenwiek. De opvang is nodig vanaf juni 2021. Heb je interesse of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Gastouders in Bovenkarspel

Voor 2 kinderen van 4 en 1,5 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste gastouder. Het oudste kind gaat naar de Willibrordus school. De opvang is nodig op donderdag en vrijdag, vanaf 7:00 uur tot 17:30 uur. Het kind van 1,5 blijft de hele dag en het oudste kind moet naar school gebracht worden en weer opgehaald. Startdatum: september 2021. Wil jij de opvang verzorgen voor dit gezin? Dan horen we graag van je!


Voor een baby (meisje) zijn we op zoek naar een lieve gastouder. De opvang is nodig op dinsdag, woensdag en donderdag van 08:30 tot 14:00 uur. Mogelijk later dit jaar met uitbereiding van uren. Startdatum: eind juni 2021. Wil jij de opvang verzorgen? Dan horen we het graag. 

Wij zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 10 en 5 jaar. Het gaat om voor- en naschoolse opvang op maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 16:30 uur. De kinderen gaan naar De Molenwiek. De opvang is nodig vanaf juni 2021. Heb je interesse of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Wij zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 5 en 9 jaar. De opvang is nodig op maandag t/m vrijdag (eventueel de woensdag niet) van 6:30 tot 8:30 en van 14:00 tot 16:30. In schoolvakanties de hele dag. Startdatum: per direct. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Gastouder in Enkhuizen

Wij zoeken een flexibele gastouder voor de opvang van een baby. De opvang is nodig op 4 dagen per week met als vaste dag dinsdag en op maandag, woensdag en donderdag flexibel. De gewenste tijd voor de opvang is 6:45 tot 16:45 uur. Startdatum: half september 2021. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. 

Gastouder in de omgeving van Hoorn of Bovenkarspel

Wij zoeken een flexibele gastouder voor de opvang van een baby. De opvang is nodig voor maximaal 20 uur per week, verdeeld over dinsdag, woensdag of donderdag. Vanaf januari 2022 is er ook opvang nodig op maandag. Het rooster is twee maanden van te voren bekend. Startdatum vanaf september 2021. Wil je meer informatie of de opvang voor dit gezin verzorgen? Dan horen wij dit graag! 

Gastouder(s) in Grootebroek/Lutjebroek

- Woon je in Grootebroek of Lutjebroek en wil je graag gastouder worden? Dan horen we graag van je. Voor een jongen van 4 jaar die op basisschool De Baskuul zit, zijn we op zoek naar een gastouder. De opvang is nodig op woensdag (van 12:15 tot 17:30 uur), donderdag (van 15:15 tot 17:30 uur) en vrijdag (van 12:15 tot 16:45 uur). De opvang kan gelijk van start gaan.

- Wij zijn op zoek naar een gastouder voor twee kinderen van 5 en 7 jaar. De vaste opvangdag is op woensdag van 12:15 tot 17:30. Ze gaan naar basisschool De Baskuul in Lutjebroek. De opvang is per direct nodig. Laat het ons weten als je interesse hebt! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.