Aanmelden kinderopvang!

Een stage bij Berend Botje

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires, zowel op onze opvanglocaties als op het Centraal Bureau. Wat voor stage je ook komt doen, bij ons kun je veel leren in de praktijk en jezelf verder ontwikkelen. We begeleiden en stimuleren je graag, op weg naar je diploma.

 

Stage op een opvanglocatie

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en we vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. Op onze opvanglocaties vinden over het algemeen twee stageperiodes plaats, vanaf september en vanaf februari. Je kunt je voor deze stageplaatsen het beste aanmelden in mei en december. Voor deze stages is een relevante opleiding (SPW 3 of SPW 4) vereist. Hoe lang je stage duurt, hangt af van je opleidingsjaar of opleidingsniveau.

Centraal Bureau

Op ons Centraal Bureau kan je terecht voor stages op diverse vakgebieden. Bijvoorbeeld PR/communicatie/marketing, personeelszaken of ondersteuning van het management.

Interesse?

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen naar de afdeling personeelszaken: 088-2337020 of bekijk hier onze vacatures. Geef duidelijk aan wat je zoekt, welke opleiding je volgt en in welke periode je stage wilt lopen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.