Aanmelden kinderopvang!

Een stage bij Berend Botje

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires, zowel op onze opvanglocaties als op het Centraal Bureau. Wat voor stage je ook komt doen, bij ons kun je veel leren in de praktijk en jezelf verder ontwikkelen. We begeleiden en stimuleren je graag, op weg naar je diploma.

Stage op een opvanglocatie

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en wij vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. Je kunt je elk moment aanmelden voor een stageplaats. Voor deze stages is een relevante opleiding (SPW 3, SPW 4 of HBO Pedagogiek) vereist. Hoe lang je stage duurt, hangt af van je opleidingsjaar of opleidingsniveau.

Centraal Bureau

Op ons Centraal Bureau kan je terecht voor stages op diverse vakgebieden. Bijvoorbeeld PR/communicatie/marketing, personeelszaken of ondersteuning van het management.

Interesse?

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen of appen naar de afdeling personeelszaken: 088-2337020 of 06 117 151 96. Of bekijk hier onze vacatures. Geef duidelijk aan wat je zoekt, welke opleiding je volgt en in welke periode je stage wilt lopen. Stuur een CV mee, om ons een duidelijk beeld van jou te geven!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.