​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een stage bij Berend Botje

Op zoek naar een stageplek? Zowel op onze opvanglocaties als op het Centraal Bureau zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Wat voor stage je ook komt doen, bij ons kun je veel leren in de praktijk en jezelf verder ontwikkelen. We begeleiden en stimuleren je graag, op weg naar je diploma. Onderaan deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Stage op een opvanglocatie

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en wij vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. Je kunt je elk moment aanmelden voor een stageplaats. Voor deze stages is een relevante opleiding (SPW 3, SPW 4 of HBO Pedagogiek) vereist. Hoe lang je stage duurt, hangt af van je opleidingsjaar of opleidingsniveau.

Centraal Bureau

Op ons Centraal Bureau kan je terecht voor stages op diverse vakgebieden. Bijvoorbeeld PR/communicatie/marketing, personeelszaken of ondersteuning van het management.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 088-2337020 of 06 117 151 96.

Wil jij je aanmelden?
Dat kan via onderstaande vacatures of via 088-2337020. Geef duidelijk aan welke opleiding je volgt en in welke periode je stage wilt lopen. Stuur een CV mee, om ons een duidelijk beeld van jou te geven!

 

Stagiair managementassistente

📅 per direct 📌 Zwaag

Volg jij een opleiding voor managementassistente/directiesecretaresse, houd je van aanpakken en heb je passie voor je vak? Dan…

Bekijk vacature

Stagiair ICT

📅 per direct ⏰ 3-4 dagen 📌 Zwaag
Ben jij een ICT-talent, hou je van aanpakken en heb je passie voor je vak? Wil je ervaring opdoen op een ICT-service…

applicatiebeheer, systeembeheer, beheer vaste en mobiele telefonie
Bekijk vacature

Stagiair marketing/ communicatie/ journalistiek/ evenementenorganisatie

Word jij blij van marketing, evenementorganisatie of tekstschrijven? Solliciteer dan voor een stageplaats op onze afdeling Communicatie!

Centraal bureau
Bekijk vacature

Stagiair pedagogisch medewerker

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en wij vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. We laten ons inspireren door pedago…

Alle locaties
Bekijk vacature
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.