​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom jij stage lopen bij Berend Botje?

Op zoek naar een stageplek? Zowel op onze opvanglocaties als op het Centraal Bureau zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Wat voor stage je ook komt doen, bij ons kun je veel leren in de praktijk en jezelf verder ontwikkelen. We begeleiden en stimuleren je graag, op weg naar je diploma. Onderaan deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Stagiair managementassistente

📅 per direct 📌 Zwaag

Volg jij een opleiding voor managementassistente/directiesecretaresse, houd je van aanpakken en heb je passie voor je vak? Dan…

Bekijk vacature

Stagiair ICT

📅 per direct ⏰ 3-4 dagen 📌 Zwaag
Ben jij een ICT-talent, hou je van aanpakken en heb je passie voor je vak? Wil je ervaring opdoen op een ICT-service…

applicatiebeheer, systeembeheer, beheer vaste en mobiele telefonie
Bekijk vacature

Stagiair marketing/ communicatie/ journalistiek/ evenementenorganisatie

Word jij blij van marketing, evenementorganisatie of tekstschrijven? Solliciteer dan voor een stageplaats op onze afdeling Communicatie!

Centraal bureau
Bekijk vacature

Stagiair pedagogisch medewerker

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en wij vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. We laten ons inspireren door pedago…

Alle locaties
Bekijk vacature
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.