​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Stagiair pedagogisch medewerker

Jullie zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst en wij vinden het belangrijk te investeren in die toekomst. We laten ons inspireren door pedagogische stromingen als Reggio Emilia en Startblokken. Kinderen zijn creatieve en onderzoekende mensen, vol ideeën en gedachten. Onze pedagogisch medewerkers kijken, luisteren en spelen in op wat de kinderen bezighoudt.

Je kunt je elk moment aanmelden voor een stageplaats. Voor deze stages is een relevante opleiding (SPW 3, SPW 4 of HBO Pedagogiek) vereist.

Wat vragen wij:
• een relevante opleiding (SPW 3, SPW 4 of HBO Pedagogiek).
• een minimale stageduur welke afhankelijk is van je opleidingsjaar of opleidingsniveau.

Wat bieden wij:
• Een stagevergoeding conform cao
• Een leuke & leerzame stage in een actief bedrijf
• Leren van een enthousiast team

Interesse?
Voor meer informatie en/of aanmelden kun je bellen of appen naar de afdeling personeelszaken: 088-2337020 of 06-11715196. Mailen naar stage@berendbotje.nl kan ook! Geef duidelijk aan wat je zoekt, welke opleiding je volgt, wat je stagedagen zijn en in welke periode je stage wilt lopen. Stuur een CV mee, om ons een duidelijk beeld van jou te geven!

Reageer op deze functie
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.