Sascha Gazan,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Pierewiet - Enkhuizen!

Peuterspeelgroep Pierewiet is tijdelijk verhuisd naar basisschool Het Mozaïek (Spaans Leger 31, Enkhuizen) vanwege het te realiseren integraal kindcentrum in de binnenstad van Enkhuizen. Het IKC Enkhuizen gaat onder andere plek bieden aan de Pierewiet.

Momenteel hebben we twee lokalen in basisschool Het Mozaïek met verschillende hoeken speciaal ingericht voor de peuters. Zo hebben we onder andere een knutselhoek, een leeshoek, maar ook een speelhuis en een speelkeuken. In het ene lokaal vangen we de Bert en Ernie groep op en in het andere lokaal de Pino groep. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal)? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

Openingstijden Peuterspeelgroep Pierewiet Enkhuizen

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Pierewiet via deze link.

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij, naast Peuterspeelgroep Pierewiet, ook een kinderdagverblijf, bso's en andere peuterspeelgroepen:

Overige informatie

LRK-nummer: 236707097
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport De Pierewiet - Enkhuizen

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Pierewiet

Wil je onze peuterspeelgroep in Enkhuizen eens van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs, je bent altijd welkom. Neem contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl om een persoonlijke afspraak te maken.

03 jul

Eén en al modder bij Peuterspeelgroep Pierewiet

Vies worden maakte vandaag niet uit, want het was ModderDag. De peuters hebben met speelgoedauto’s door de modder gecrost en buiten moddersoep gemaakt. Lekker kliederen en experimenteren in de modder. Wat een feestje voor de peuters van de Pierewiet!…

Lees meer
10 apr

Peuters ontdekken de dierendokter

Wat doet de dierendokter en waarom gaan dieren naar de dierendokter? De peuters van Peuterspeelgroep Pierewiet zijn bezig met het thema ‘Wij gaan naar de dierendokter’. ‘Juf’ Sascha en ‘juf’ Ellen hebben tijdens de coronasluiting filmpjes gemaakt, zo…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.