​​​​​​
Mascha van Raalte
Leidinggevende
Sascha Gazan,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Pierewiet - Enkhuizen!

Peuterspeelgroep Pierewiet is gevestigd in basisschool Het Mozaïek (Spaans Leger 31, Enkhuizen). Daar hebben we twee lokalen met verschillende hoeken speciaal ingericht voor de peuters. Zo hebben we onder andere een knutselhoek, een leeshoek, maar ook een speelhuis met glijbaan en een speelkeuken. In het ene lokaal vangen we de Bert en Ernie-groep op en in het andere lokaal de Pino-groep. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal)? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

Openingstijden Peuterspeelgroep Pierewiet Enkhuizen

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Pierewiet via deze link.

Meespeelochtend op 21 april

Op donderdag 21 april 2022 organiseren we een unieke meespeelochtend op onze peuterspeelgroep met 'echte' dieren en leuke buitenspelletjes op onze vernieuwde buitenspeelplaats. Meer weten? Klik hier

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij, naast Peuterspeelgroep Pierewiet, ook een kinderdagverblijf, bso's en andere peuterspeelgroepen:

Overige informatie

LRK-nummer: 236707097
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Peuterspeelgroep Pierewiet

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Pierewiet

Je kunt een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

01 apr

Donderdag 21 april: meespelen bij Peuterspeelgroep Pierewiet!

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij onze peuterspeelgroep! Op donderdag 21 april 2022 van 11:00 tot 12:15 uur houden wij een meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Pierewiet…

Lees meer
18 okt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Pierewiet

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Pierewiet in Enkhuizen heeft op 8 september 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldo…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.