​​​​​​
Sascha Gazan,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Pierewiet - Enkhuizen!

Peuterspeelgroep Pierewiet is tijdelijk verhuisd naar basisschool Het Mozaïek (Spaans Leger 31, Enkhuizen) vanwege het te realiseren integraal kindcentrum in de binnenstad van Enkhuizen. Het IKC Enkhuizen gaat onder andere plek bieden aan de Pierewiet.

Momenteel hebben we twee lokalen in basisschool Het Mozaïek met verschillende hoeken speciaal ingericht voor de peuters. Zo hebben we onder andere een knutselhoek, een leeshoek, maar ook een speelhuis en een speelkeuken. In het ene lokaal vangen we de Bert en Ernie groep op en in het andere lokaal de Pino groep. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal)? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

Openingstijden Peuterspeelgroep Pierewiet Enkhuizen

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Pierewiet via deze link.

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij, naast Peuterspeelgroep Pierewiet, ook een kinderdagverblijf, bso's en andere peuterspeelgroepen:

Overige informatie

LRK-nummer: 236707097
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Peuterspeelgroep Pierewiet
Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Pierewiet

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

18 mrt

Mooie waardering voor de peuterspeelgroepen in Enkhuizen

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties worden de peuterspeelgroepen in Enkhuizen enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouder…

Lees meer
08 dec

Juf Petra neemt afscheid van Peuterspeelgroep Pierewiet

Al vanaf dat ze 18 jaar was, zat ze in het vak waar ze nu afscheid van neemt. Juf Petra is jarenlang het vertrouwde gezicht geweest op Peuterspeelgroep Pierewiet in Enkhuizen. Collega’s hebben haar verrast met een coronaproof high tea.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.