​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

OuderPortaal

Inloggen Gastouderbureau

Inloggen

Inloggen Kinderdagverblijf, Peuterspeelgroep en Buitenschoolse Opvang

Inloggen

Kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang

We vinden het heel belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden: we zijn graag jullie partner in de opvoeding. Informatie uitwisselen doen we dan ook op verschillende manieren en momenten, onder meer via onze Berend Botje OuderApp. Dankzij deze goed beveiligde app kunnen we je snel en makkelijk informeren over alle ontwikkelingen rondom jouw kind en de kinderopvang. Zo ontvang je bijvoorbeeld een melding als er nieuwe foto's van je kind geplaatst zijn en kun je er op je gemak het dagverslag nalezen. Ook voor het aanvragen van extra opvangdagen, vakantiedagen of ruildagen kun je de Berend Botje OuderApp gebruiken, evenals voor het inzien van facturen, jaaropgaven etc. 
Op de pagina contactmomenten vertellen we je daar meer over.

Inloggen
Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox een handleiding en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Als nieuwe klant krijg je 6 weken voor de start van de opvang de inloggegevens. Dit geldt pas nadat de overeenkomst ondertekent is.  

Wil je de app downloaden, zoek dan in de App Store of Google Play Store op ‘OuderApp van Konnect’ of klik hieronder op de doorlink:

Bij eerste gebruik: 

  1. Open de app
  2. Vul ‘berendbotje’ in voor ‘.ouderportaal.nl’. Dus: berendbotje.ouderportaal.nl
  3. Log in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord

Gastouderopvang

Bij gastouderopvang verloopt het contact over je kind vooral rechtstreeks met je gastouder. Voor het invullen, goedkeuren en doorgeven van de maandelijkse opvanguren maken alle gastouders en ouders gebruik van ons (gast)ouderportaal. Hier vind je ook alle benodigde formulieren en protocollen.

Inloggen
Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox een handleiding en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord voor het gast.ouderportaal.nl.