​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Rondleiding aanvragen

Wij laten jou als (aanstaande) ouder graag de mogelijkheden zien van opvang bij Berend Botje! Daarom ben je van harte welkom om bij ons langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens de rondleiding maak je kennis met onze pedagogisch medewerkers en ervaar je de sfeer en inrichting van de groepsruimten, de slaapvertrekken en de buitenspeelplaats. In de tussentijd vertellen wij je over de werkwijze en de pedagogische visie van Berend Botje en kun jij al je vragen stellen. Je kunt hieronder een persoonlijke afspraak met ons maken voor een rondleiding wanneer het jou uitkomt.

Gastouderopvang
Wil je meer informatie over gastouderopvang? Dan gaan we graag met je in gesprek op ons centraal bureau in Zwaag of per telefoon: 088 233 7140. Wanneer je langs wil komen, kun je gebruik maken van onderstaand formulier om een afspraak te maken.


Ja, ik wil graag een rondleiding:

Naam *
Locatie *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Heeft u een voorkeur voor dag/datum/tijd?
Ik ga akkoord met jullie privacystatement. Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt Kinderopvang Berend Botje alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Dit kunnen gegevens zijn zoals naam, adres, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kinderopvang Berend Botje houdt zich dan ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer *
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.